اجرای طرح ارجاع پرونده دانش آموزان مجرم به مرکز آموزش و پرورش در حاجی آباد

اجرای طرح ارجاع پرونده دانش آموزان مجرم به مرکز آموزش و پرورش در حاجی آباد
برای نخستین بار در حاجی آباد طرح ارجاع پرونده های دانش آموزان مجرم به مرکز مشاوره آموزش و پرورش مصوب گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیارم شهرستان حاجی آباد، در اولین نشست کمیته پیشگیری از جرم  طرح ارجاع پرونده های دانش آموزان مجرم به مرکز مشاوره آموزش و پرورش مصوب گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم ,

مدیر آموزش و پرورش  گفت : در برخی مواقع دانش آموزان نا خواسته و سهوا به دلیل عدم اطلاع از قوانین مرتکب جرایمی می شوندکه در مرکز مشاوره قابل حل و فصل می باشند،لذا پس از تشکیل پرونده موضوع به مرکز مشاوره آموزش و پرورش ارجاع داده می شود تا پس از انجام ارشاد و اصلاح و اخذ رضایت پرونده مختومه گردد.

,

وی اظهار کرد : با اجرای این طرح ضمن کاهش پرونده های قضایی در دادگاه ها از ثبت سوء سابقه در پرونده دانش آموزان و همچنین ارتکاب مجددجرم این قبیل دانش آموزان جلوگیری به عمل می آید.

,

لازم به ذکر است که کمیته پیشگیری از جرم با هدف جلوگیری وکاهش جرایم از طریق انجام امورات فرهنگی بوده و متشکل از بیست اداره بوده که آموزش و پرورش به عنوان مهمترین ارگان در آن عضو می باشد مسئولیت این کمیته را ریاست دادگستری شهرستان برعهده دارد.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه