پیرانشهر آماده استقبال از کاروان راهیان نور/ استقبال از اولین کاروان راهیان نور در پیرانشهر
سردار شکوری در حاشیه مراسم استقبال از اولین کاروان راهیان نور سال 95، گفت: امسال با ساماندهی و برنامه ریزی های که انجام شده آمادگی کامل نسبت به استقبال و پذیرایی از کاروانهای راهیان نور نسبت به سالهای گذشته داریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کورد پیام،سرتیب دوم پاسدار علی شکوری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان پیرانشهر در حاشیه مراسم از استقبال از اولین کاروان راهیان نور در سال 95، در گفتگو با کوردپیام گفت: به حول و قوه الهی امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته، بتوانیم بهترین استقبال از زائران راهیان نور در شهرستان شهید پرور شهرستان پیرانشهر داشته باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورد پیام,وی اظهار کرد: امروز اولین کاروان از راهیان نور از استان اردبیل در قالب یک کاروان 200 نفره با 4 اتوبوس، مهمان داریم، که امسال پیش بینی می شود 100 هزار نفر از اقصی نقاط کشور در قالب کاروان های راهیان نور از مناطق عملیاتی و دو یادمان "شهدای تمرچین" و "شهید کاظمی" بازدید کنند.
,فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان پیرانشهر نهادینه شدن فرهنگ ایثار و مقاومت بین جوانان را یک اصل مهم و غیرقابل انکار عنوان و افزود: تمامی مسوولان باید برای کیفیت بخشی به کاروان های راهیان نور تلاش کنند.
,شکوری رشد و تقویت معنویت و آموزه های اخلاقی، هویت بخشی و بازشناسی هویت اصیل اسلامی و انقلابی، آشنایی نسل جوان با بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، آشنایی با دلاوری های رزمندگان اسلام در مقابله با دشمن و دشمن شناسی را از دستاوردهای اردوهای راهیان نور اعلام کرد.
,لازم به یادآوری است که مراسم ورود اولین کاروان راهیان نور در سال 95 به شهرستان پیرانشهر با استقبال گرم مسئولان این شهرستان همراه بود.
,,
انتهای پیام /م
]
ارسال دیدگاه