فرمانده انتظامی ایجرود خبر داد:

کشف 210 دستگاه گوشی اپل در ایجرود/ مامور وظیفه شناس رشوه 5 میلیون ریالی را رد کرد

کشف 210 دستگاه گوشی اپل در ایجرود/ مامور وظیفه شناس رشوه 5 میلیون ریالی را رد کرد
فرمانده انتظامی ایجرود از کشف 210 دستگاه گوشی اپل به ارزش 5 میلیارد 500 میلیون ریال در ایجرود خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ آرش خلخالی« فرمانده انتظامی ایجرود» امروز در گفت و گو با خبرنگار ایجرود خبر، با بیان اینکه در راستای رصد و رسیدگی به موضوع کالای قاچاق و در پی کسب خبر از منابع اطلاعاتی مبنی بر اینکه یک دستگاه پژو 206 در امر قاچاق از طریق منطقه مرزی استان کردستان مبادرت به خرید و جاسازی گوش های اپل قاچاق کرده و با خودرو پژو به ایجرود انتقال می دهد، اظهار داشت: موضوع در دستور نیروی انتظامی ایجرود قرار گرفت و با یک اقدام منسجم و برنامه ریزی شده این کالای قاچاق توقیف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛, ایجرود خبر،,

وی با اشاره به اینکه 210 دستگاه گوشی اپل از این خوردرو کشف شد، اضافه کرد: علاوه بر گوشی های مکشوفه 496 کارتون گوشی، 420 ثوب انواع البسه که با مهارت خاصی در خودرو پژو206 سفید رنگ جاساز شده بود نیز کشف شد.

,

سرهنگ خلخالی با بیان اینکه  در این راستا یک نفر متهم نیز دستگیر و به همراه کالای مکشوفه به پلیس آگاهی منتقل شد، ادامه داد: محورهای مواصلاتی اصلی و فرعی شهرستان ایجرود برای افراد خاطی و قاچاق بسیار نا امن و خط قرمز قاچاقچیان می باشد.

,

پاتک پلیس به پیشنهاد رشوه

, پاتک پلیس به پیشنهاد رشوه , پاتک پلیس به پیشنهاد رشوه ,

فرمانده انتظامی ایجرود با اشاره به اینکه متهم دستگیر شده پیشنهاد رشوه 5 میلیون ریالی به افسر وظیفه شناس پلیس پیشنهاد کرده بود، عنوان کرد: افسر وظیفه شناس با رد این پیشنهاد را به مقام ارشد گزارش کرد.

, .,

سرهنگ خلخالی با تاکید بر اینکه قاچاق ریشه تولید جامعه را فلج می کند، تصریح کرد: کالای وارده شده از طریق قاچاق و تزریق این کالای بی کیفیت در بازار موجب رکود و تعطیلی واحد های تولیدی کشور می شود.

,

وی با بیان اینکه رکود تولید بیکاری جوانان وطن را در پی دارد، افزود: در سایه بیکاری جوانان متمایل به مواد مخدر هستند.

,

فرمانده انتظامی ایجرود با اشاره به اینکه قاچاق واحد های تولیدی را از کار می اندازد، اذعان کرد: کالای قاچاق به دور از تمام مسائل و بی کیفیتی آن برای ما بعنوان مسلمان علاوه بر مضرات اقتصادی دین شرعی و الهی را نیز به دنبال دارد.

,

وی با تاکید بر اینکه تمام عوامل انتظامی ایجرود در راستای برخورد قاطع و منسجم با افراد خاطی و قاچاق است، گفت: در این ماموریت همکاری و همدلی مردم موجب کسب توفیقات و اجرای قانون می شود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه