مدیر جهاد کشاورزی رودان مطرح کرد:

افزایش واردات ارزان قیمت لیمو از طریق مبادی غیرقانونی / واردات لیموترش بی کیفیت خسارت جبران ناپذیری دارد

افزایش واردات ارزان قیمت لیمو از طریق مبادی غیرقانونی / واردات لیموترش بی کیفیت خسارت جبران ناپذیری دارد
مدیر جهاد کشاورزی رودان با بیان اینکه واردات لیمو باعث ضرر و زیان باغداران رودان در تولید این محصول است، اظهار کرد: لیموهای وارداتی از طریق مبادی غیرقانونی و بصورت قاچاق با قیمت ارزن تر وارد کشور می شودد اما بعنوان لیموی با کیفیت رودان به فروش می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهراب مرشدی مدیر جهاد کشاورزی رودان در گفتگو با خبرنگار رودان نیوز، اظهار کرد: افراد سودجو و فرصت طلبی هستند که لیموی وارداتی بی کیفیت را از سایر کشورها را به شهرستان رودان وارد می کنند و با لیموترش با کیفیت رودان مخلوط می کنند و به اسم لیمو رودان به استانها یا کشورهای دیگر صادر می کنند و در خصوص بهداشتی بودن لیمو ترش وارداتی هیچ گونه تضمینی وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهراب مرشدی مدیر جهاد کشاورزی رودان در گفتگو با خبرنگار رودان نیوز، اظهار کرد: افراد سودجو و فرصت طلبی هستند که لیموی وارداتی بی کیفیت را از سایر کشورها را به شهرستان رودان وارد می کنند و با لیموترش با کیفیت رودان مخلوط می کنند و به اسم لیمو رودان به استانها یا کشورهای دیگر صادر می کنند و در خصوص بهداشتی بودن لیمو ترش وارداتی هیچ گونه تضمینی وجود ندارد.,

 

,

مدیر جهاد کشاورزی رودان با بیان اینکه واردات لیمو باعث ضرر و زیان باغداران رودان در تولید این محصول است، اظهار کرد:  اخیراً محموله لیموترش وارداتی در شهرستان رودان کشف شده و تحویل مراجع قضایی داده شد که برای اکثر آنها حکم قضایی صادر شده است.

,

مرشدی ادامه داد: لیموهای وارداتی از طریق مبادی غیرقانونی و بصورت قاچاق با قیمت ارزن تر وارد کشور می شود اما بعنوان لیموی با کیفیت رودان به فروش می رسد.

,

 

,

مدیر جهادی کشاورزی رودان خاطرنشان کرد: متأسفانه لیموترش با کیفیت رودان بدلیل نبود صنایع تبدیلی و کارخانه آبلیموگیری در شهرستان، به شهرهای دیگر از جمله جهرم در استان فارس و دیگر شهرها فرستاده می شود و در آنجا به اسم لیموترش جاهای دیگر در بازار عرضه می شود.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه