توسط بانوی بسیجی کارآفرین زابلی صورت گرفت:

تحقق اقتصاد مقاومتی با پرورش مرغ بومی/ وقتی پرورش مرغ بومی گره گشای اقتصاد خانواده می شود

تحقق اقتصاد مقاومتی با پرورش مرغ بومی/ وقتی پرورش مرغ بومی گره گشای اقتصاد خانواده می شود
در حالی که همه روزه بسیاری از افراد در صفحات روزنامه و اینترنت به دنبال آگهی های استخدام جهت اشتغال می باشند افرادی وجود دارند که تنها با اراده و پشتکار و استفاده از ظرفیت های اطراف خود نه تنها پایه و اساس اقتصاد خانواده خود را متحول می کنند بلکه با این کار به طور مستقیم و غیر مستقیم بر اقتصاد سایر خانواده ها نیز تاثیر گذار هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نبود اشتغال و بیکاری ریشه بسیاری از مفاسد و انحرافات اجتماعی به شمار می رود که در این راستا با حمایت مسولان مربوطه از طریق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و بازاریابی و پشتکار و ارداه افراد می توان زمینه اشتغال شمار زیادی را فراهم آورد.

در حالی که همه روزه بسیاری از افراد در صفحات روزنامه و اینترنت به دنبال آگهی های استخدام هستند، افرادی وجود دارند که تنها با اراده و پشتکار و استفاده از ظرفیت های اطراف خود نه تنها پایه و اساس اقتصاد خانواده خود را متحول می کنند بلکه با کار آفرینی به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر اقتصاد سایر خانواده ها و کشور نیز اثر مثبت میگذارند.

در همین راستا به سراغ بانوی بسیجی کارآفرینی می رویم که با پرورش تعداد زیادی مرغ بومی توانسته است با رویکرد اقتصاد مقاومتی، علاوه بر خود برای جمعی از مردم شهرستان زابل نیز شغل ایجاد کند.

پرورش مرغ تاثیر به سزایی در اقتصاد خانواده ام داشته است

این کارآفرین زابلی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا، باتاکید بر این مطلب که  پرورش مرغ تاثیر به سزایی در اقتصاد خانواده ام داشته است، اظهار داشت: من از کودکی به همراه مادرم در پرورش مرغ بومی فعالیت میکردم اما از سال گذشته با هدف ایجاد اشتغال و پس از دریافت ۶ میلیون وام از بسیج سازندگی به صورت جدی برای پرورش مرغ بومی اقدام کردم.

طاهره نورا بنجار افزود: با اینکه به پرورش مرغ به شیوه سنتی اشتغال دارم اما از درآمد خوبی برخوردار است به طوری که علاوه بر پرداخت ماهیانه ۲۶۴ هزار تومان اقساط وام، سودی هم در انتها باقی میماند.

وی با اشاره به اینکه، درحال حاضر بیش از ۵۰ مرغ دارم ،تصریح کرد: خوشبختانه در فروش و بازاریابی مرغ و تخم مرغ هیچ گونه مشکلی ندارم به طوری که به راحتی در بین اقوام و همسایگان آن را به فروش می رسانم اما در حال حاضر سعی بر استفاده تخم مرغ ها به منظور جوجه آوری دارم تا تعداد مرغ ها را افزایش دهم.

نورا بنجار تصریح کرد: با تولید جوجه، مرغ و تخم مرغ علاوه بر اشتغالزایی برای خود، برای افراد دیگری نیز به طور مستقیم و غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده ام چرا که افراد زیادی تمایل به نگهداری جوجه های یک روزه و یا تخم مرغ ها جهت جوجه آوری دارند.

اتاقی در مسجد را به کارگاه تولید کشک، آچار و ترشیجات اختصاص داده ام

بانوی بسیجی سیستانی اذعان داشت: به همراه چندین خانواده که اکثرا تحت پوشش کمیته امداد هستند کارگاه تولید کشک، آچار و ترشیجات در اتاقی در مسجد راه اندازی کرده ام.

نورا بنجار افزود: با اینکه در تولید محصولات فوق مشکلی وجود ندارد اما در فروش و بازاریابی آن مشکلات عدیده ای وجود دارد که در این راستا نیازمند حمایت بیشتر مسولان با برپایی نمایشگاه های دایمی اقتصاد مقاومتی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در طرح جوانه های صالحین به همت چندین خانواده دیگر یکی از اتاق های پایگاه بسیج واقع در مسجد را مبدل به کارگاه تولید کشک، آچار و ترشیجات کرده ایم.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر ۱۰ نفر در کارگاه فوق مشغول به کار هستند، اظهار داشت: اگر در بازاریابی و فروش با مشکلی مواجه نشدیم در آینده نزدیک و با گسترش کارگاه این تعداد افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: ۲ نمایشگاه در سال گذشته جهت فروش کشک، آچار، ترشیجات و صنایع دستی برپا شد اما متاسفانه تولیدات با فروش خوبی مواجه نبود.

وی در پایان تاکید کرد: مسولان از کارآفرینان حمایت بیشتری داشته باشند تا علاوه بر حل مشکلات مالی افراد و خانواده ها سبب افزایش رفاه اجتماعی شوند چرا که وقتی مشکل بیکاری رفع شود معضلات اجتماعی هم کمرنگ خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
, پرورش مرغ تاثیر به سزایی در اقتصاد خانواده ام داشته است,
,
, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه