دانشجوی فعال سیاسی دانشگاه بیرجند:
برگزاری همایش برجام چه دردی را درمان می کند؟/با این هزینه ها می توان ده ها کرسی آزاد اندیشی برگزار کرد
دانشجوی فعال سیاسی دانشگاه بیرجند با اشاره به گذشت یکسال از توافق هسته ای گفت: این توافق چه دردی از مردم یا جامعه دانشجویی را درمان کرد که اکنون دانشگاه با هزینه 30 میلیونی طبق گفته مسئولان به فکر برگزاری همایش برجام افتاده است؟[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکرم مهدوی در گفتگو با خبرنگار دانشجو پرس اظهار داشت: یک سال از زمان امضای توافق هستهای میان ایران با آمریکا و ۵ قدرت جهانی میگذرد و طبق این قرار داد ایران برنامه هستهای خود را محدود کرده و در مقابل تحریمهای هستهای سازمان ملل، آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران باید لغو می شد، اما این تعهد از سوی غرب انجام نشده و هیچ گشایشی صورت نگرفته است.
وی افزود: متاسفانه از هفته گذشته، بدعهدی و کارشکنی کنگره امریکا برای اعمال تحریم های جدید شدت گرفته است.
این دانشجوی بسیجی با اشاره به سخنان دو شب گذشته عراقچی عضو تیم مذاکره کننده برجام در برنامه گفت و گوی ویژه خبری تاکید کرد: هنوز هدف از برجام در میان دولت مشخص نیست و هدف بیان شده از زبان عراقچی و رئیس جمهور متفاوت است.
مهدوی همچنین با اشاره به برگزاری همایش توافق هسته ای در آبان ماه امسال در دانشگاه بیرجند گفت: وقتی خود این توافق نامه هیچ دردی از جامعه دانشجویی و یا عموم مردم برطرف نکرده است چه نیازی به برگزاری این همایش هاست؟ با این هزینه های میلیونی می توان ده ها کرسی آزاد اندیشی برگزار کرد که هم از مطالبات رهبری است و هم در اکثر دانشگاه ها مورد بی مهری قرار گرفته است.
وی ادامه داد: به نظر من آگاهی مردم نسبت به بدعهدی امریکا و بی اخلاقی غربی ها بزرگترین دستاورد برجام بود ، در سایه این بدعهدی ها، امروز هر دو چرخه سانتریفیوژ و اقتصاد متوقف شده است.
دانشجوی فعال سیاسی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه امروز گشایش خاصی در سایه برجام حاصل نشده است، افزود: این دستاورد بزرگ یکساله برجام باید برای عموم مردم تبیین شود تا آنکه در فضای غبارآلود، دوباره رابطه با امریکا دست آویز عده ای قرار نگیرد.
مهدوی خاطرنشان کرد: هدف اصلی دشمن از برجام نفوذ بود که با هوشیاری رهبری و ملت و مسئولان این امر محقق نشده و نخواهد شد، بنابراین هوشیاری همیشگی در برابر دشمنان جزو دستاوردهای برجام است.
, ,
, وی افزود: متاسفانه از هفته گذشته، بدعهدی و کارشکنی کنگره امریکا برای اعمال تحریم های جدید شدت گرفته است.,
, ,
, این دانشجوی بسیجی با اشاره به سخنان دو شب گذشته عراقچی عضو تیم مذاکره کننده برجام در برنامه گفت و گوی ویژه خبری تاکید کرد: هنوز هدف از برجام در میان دولت مشخص نیست و هدف بیان شده از زبان عراقچی و رئیس جمهور متفاوت است.,
, ,
, مهدوی همچنین با اشاره به برگزاری همایش توافق هسته ای در آبان ماه امسال در دانشگاه بیرجند گفت: وقتی خود این توافق نامه هیچ دردی از جامعه دانشجویی و یا عموم مردم برطرف نکرده است چه نیازی به برگزاری این همایش هاست؟ با این هزینه های میلیونی می توان ده ها کرسی آزاد اندیشی برگزار کرد که هم از مطالبات رهبری است و هم در اکثر دانشگاه ها مورد بی مهری قرار گرفته است.,
, ,
, وی ادامه داد: به نظر من آگاهی مردم نسبت به بدعهدی امریکا و بی اخلاقی غربی ها بزرگترین دستاورد برجام بود ، در سایه این بدعهدی ها، امروز هر دو چرخه سانتریفیوژ و اقتصاد متوقف شده است.,
, ,
, دانشجوی فعال سیاسی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه امروز گشایش خاصی در سایه برجام حاصل نشده است، افزود: این دستاورد بزرگ یکساله برجام باید برای عموم مردم تبیین شود تا آنکه در فضای غبارآلود، دوباره رابطه با امریکا دست آویز عده ای قرار نگیرد.,
, ,
, مهدوی خاطرنشان کرد: هدف اصلی دشمن از برجام نفوذ بود که با هوشیاری رهبری و ملت و مسئولان این امر محقق نشده و نخواهد شد، بنابراین هوشیاری همیشگی در برابر دشمنان جزو دستاوردهای برجام است.]
ارسال دیدگاه