فیلم کوتاه ستاد کنگره شهدای استان البرز:
"گذر" البرزی با حضور کارگردان و بازیگران در تهران نقد شد + عکس
هشتادوهفتمین برنامه ی “سینماروایت” شامگاه یکشنبه 27 تیرماه ساعت 17 در مجتمع فرهنگی اسوه با اکران، نقد و بررسی فیلم کوتاه “گذر” به کارگردانی امید شمس و پوریا پیشوایی با حضور کارگردان و بازیگران فیلم و منتقدان سینمایی برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگارانه؛ هشتادوهفتمین برنامه ی "سینماروایت" شامگاه یکشنبه 27 تیرماه ساعت 17 در مجتمع فرهنگی اسوه با اکران، نقد و بررسی فیلم کوتاه “گذر” به کارگردانی امید شمس و پوریا پیشوایی با حضور کارگردان و بازیگران فیلم و منتقدان سینمایی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگارانه؛,با توجه به برگزاری کنگره سرداران شهید استان البرز در سال 96 این کنگره اقدام به تولید و ساخت 3 فیلم کوتاه و نیمه بلند با موضوع شهداء استان کرد که یکی از این آثار فیلم کوتاه کنگره به کارگردانی امید شمس می باشد.
,لازم به ذکر است این اثر به تهیه کنندگی و سفارش ستاد کنگره شهداء استان البرز می باشد.
,در این برنامه که استقبال چشمگیر مخاطبان موجب شد تا عده ای ایستاده فیلم را تماشا کنند، علیرضا داودنژاد و جمعی از هنرجویان مدرسه ملی سینما نیز حضور داشتند.
,در نشست نقد و بررسی این جلسه رونمایی از فیلم کوتاه “گذر” برگزار شد، علاوه بر امید شمس و پوریا پیشوایی، محمدتقی فهیم و انسیه شاه حسینی هم بعنوان منتقد و کارشناس حضور داشتند و اجرای برنامه نیز بر عهده رسول شادمانی بود.
,در این نشست، انسیه شاه حسینی با اشاره به اهمیت تاثیرگذاری فیلم کوتاه تاکید کرد: فیلم کوتاه باید مانند نارنجکی که ضامنش را کشیده اند عمل کند و فیلم”گذر” اینگونه است.
,محمد تقی فهیم فیلم “گذر” را یک سینمای تمام عیار دانست و گفت: کارگردانان جوانی که جنگ را ندیده اند فیلمی میسازند که کارگردانان پرکار سینمای دفاع مقدس هم نمیتوانند اینگونه اثر گذار باشند.
,علیرضا داودنژاد که در بین حاضرین در سالن نشسته بود اظهار داشت: با دیدن فیلم “گذر” غافلگیر شدم.
,

,

,

,

,

,

,

,
ارسال دیدگاه