امضای تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری و اداره کل بهزیستی استان گیلان
دکتر متقی طلب، رئیس پارک علم و فناوری گیلان، در مورد هدف این تفاهم نامه، گفت: هدف گسترش همکاری در چند حوزه، شامل استفاده از علوم و فناوری های پیشرفته برای توانبخشی به معلولین و مخاطبان اداره بهزیستی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روشن خبر، در راستای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و تحکیم مشارکت های مردمی در فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی و به منظور تسریع در رشد و توسعه استان، و همچنین تقویت مشارکت و استفاده بهینه از منابع، ظرفیت های بومی و امکانات منطقه ای و تواناییهای علمی و فناوری و با توجه به نقش ساختاری پارک های علم و فناوری و مراکز رشد واحدهای فناور برای حمایت از اشخاص حقیقی و حقوقی دارای ایده های نوین، تفاهمنامهای بین پارک علم و فناوری گیلان و اداره کل بهزیستی استان گیلان منعقد گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشن خبر,این تفاهم نامه با موضوع ایجاد بستر و زمینه همکاری فی مابین در راستای بهره گیری از محصولات و خدمات شرکت های فناور و دانش بنیان در حوزه های مرتبط و مورد نیاز اداره کل بهزیستی استان و ذی نفعان مرتبط به امضاء رسید.
,هدف ازاین تفاهم نامه هم افزائی طرفین در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، اجرایی شدن فعالیت های دانش محور و منتفع شدن ذی نفعان از محصولات و خدمات فناوری شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک می باشد.
,در قسمتی از این تفاهم نامه آمده است:
,موافقت شد تا اداره کل بهزیستی استان گیلان، نیازهای فناوری خود را به صورت مستمر به پارک علم و فناوری گیلان اعلام نماید و در مقابل پارک علم و فناوری گیلان نیز اشخاص و شرکت های توانمند و متخصص عضو را جهت اجرای پروژه های متناسب با شرح خدمات درخواستی معرفی نماید.
,,
این تفاهم نامه مشتمل بر ۶ بند و در تاریخ ۲۸/۴/۱۳۹۵ به امضای دکتر متقی طلب رییس پارک علم و فناوری گیلان و دکتر پارسی مدیرکل بهزیستی استان گیلان به امضاء رسید.
,دکتر متقی طلب، رئیس پارک علم و فناوری گیلان، در مورد هدف این تفاهم نامه، گفت: هدف گسترش همکاری در چند حوزه، شامل استفاده از علوم و فناوری های پیشرفته برای توانبخشی به معلولین و مخاطبان اداره بهزیستی است. با استفاده از این فناوری ها که تحت عنوان فناوری های ارتباط مغز با رایانه معروف است، اینگونه افراد می توانند برخی از فعالیتهای روزانه خود را با بهره گیری از این فناوریها انجام بدهند.
,وی با اشاره به اینکه ۱۰ درصد از جامعه ما افراد کم توان و معلول میباشند، اظهار داشت: باید برای استفاده از توانایی های این عزیزان برنامه داشته باشیم و فکر کنیم و تا جای که مقدور و ممکن است از توانمندی های آنها استفاده کنیم تا از این طریق برای آنها اشتغال زایی و عدم وابستگی به دیگران تحقق یابد. بعلاوه در این تفاهمنامه پیش بینی شده که پارک علم و فناوری گیلان دوره های آموزشی برای توانمند سازی افراد معلول نوآور و مبتکر برگزار تا در صورت فراهم شدن شرایط، امکان راه اندازی کسب و کار نوآورانه مبتنی بر فناوری برای آنها فراهم گردد.
,رئیس پارک علم و فناوری گیلان افزود: حتی می توان این فعالیت را گسترش داد با عنوان همکاری بین پارک علم و فناوری گیلان، سازمان بهزیستی استان و اداره کل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان برای تشکیل تعاونی های دانش بنیان اقدام نمود.
,
ارسال دیدگاه