حضور نخبگان فرهنگی و هنری میرجاوه در اولین جشنواره جوانان پویا، آینده سازان فردا
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان میرجاوه از حضور کانون های فرهنگی و هنری میرجاوه در اولین جشنواره جوانان پویا، آینده سازان فردا خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا ایمانفر در گفت و گو با خبرنگار لادیز اظهار کرد: اولین جشنواره فرهنگی و هنری جوانان با حضور کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان میرجاوه و با همت سازمان مردم نهاد طنین تفتان و دستگاه های فرهنگی در محل دهکده المپیک زاهدان افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,وی افزود: کانون های فرهنگی و هنری میرجاوه به نمایندگی از کانون های فرهنگی و هنری مساجداستان در جشنواره جوانان پویا و آینده سازان فردا شرکت دارد و در این جشنواره فرهنگی، دستاوردهای اعضای کانون های فرهنگی و هنری میرجاوه به معرض نمایش قرار داده شده است و محصولات و دستاوردهای این کانون ها در محل غرفه ها به فروش می رسد.
,وی خاطرنشان کرد: عرضه صنایع دستی و محصولات خانگی در غرفه کارآفرینان از دیگر فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری میرجاوه در این جشنواره است و صنایع دستی شامل سوزن دوزی و معرق کاری و محصولاتی مانند عسل در این غرفه ها به فروش می رسد.
,ایمانفر تاکید کرد:شهرستان میرجاوه در این جشنواره بیشترین مشارکت را داشته است و همچنین کانون تخصصی فرهنگی و هنری نمایش استان برنامه های فرهنگی و هنری در طول ایام برپایی این جشنواره در دهکده المپیک زاهدان پیش بینی کرده است.
,وی افزود: استاندار سیستان و بلوچستان به همراه معاونین و مدیران اجرایی استان از غرفه کانون های فرهنگی و هنری مساجد میرجاوه بازدید به عمل آورد و از حضور گسترده کانون های فرهنگی و هنری میرجاوه در این جشنواره ابراز رضایت کرد.
,مسئول کانون فرهنگی و هنری تخصصی نمایش استان با اشاره به فعالیت های گسترده کانون ها فرهنگی و هنری مساجد شهرستان میرجاوه، اذعان کرد: با توجه به اینکه شهرستان میرجاوه در خط مقدم جبهه جنگ نرم قرار دارد و با کمترین امکانات چراغ کانون های فرهنگی و هنری مساجد را روشن نگه داشته است، انتظار می رود مسئولان فرهنگی استان نسبت به کانون های فرهنگی عنایت ویژه داشته باشند تا کانون های فرهنگی و هنری مساجد در جذب و بکارگیری جوانان انقلابی در مساجد فعال عمل کنند.
,,

, ,

, ,

, ,

, ,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه