مدیر آموزش و پرورش بشرویه خبر داد:

بهرمندی 4 هزار و 450 نفر از اولیاءو مربیان از کارگاه های آموزشی

بهرمندی 4 هزار و 450 نفر از اولیاءو مربیان از کارگاه های آموزشی
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بشرویه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پیام بشرویه از برگزاری 14 کارگاه آموزشی خبر داد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا " جواد صارمی " رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بشرویه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پیام بشرویه از برگزاری 14 کارگاه آموزشی خبر داد  و گفت : مصرف سوء مواد مخدر یکی از معظلات بزرگ جامعه است که دامن گیرقشر جوان  و گاهاً نوجوان می شودو برای ریشه کن کردن این بلای خانمان سوز، باید فعالیت های فرهنگی در این زمینه افزایش یابد.
وی افزود: آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین مرکز تعلیم و تعلم رسالت بزرگی در جهت تربیت نسل آینده  کشور بر عهده دارد لذا تمامی فرهنگیان و مربیان باید با پشتکارو همت خود در این راه کوشش کنند
مدیر اموزش و پرورش بشرویه همکاری اولیاء دانش آموزان را یکی از عوامل موثر موفقیت آموزش  پرورش در مسیر رسالت خود عنوان کردو  گفت: اولیاء دانش آموزان با ارتباط و تعامل بیشتر و همچنین شرکت در کارگاه های آموزشی که از سوی آموزش و پرورش در جهت افزایش اطلاعات عمومی و آسیب های اجتماعی برگزار می شود می توانند به بزرگترین بازوهای توانمند و کمک رسان آموزش و پرورش تبدیل شوند.
صارمی همچنین از حضور 4 هزار و 450 شرکت کننده در کارگاه های آموزشی خبر داد و گفت: در جهت آشنایی بیشتر اولیاء و مربیان با مضررات مصرف سوء مواد مخدر ،14 کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سال گذشته برگزار شد که از این تعداد 10 کارگاه ویژه اولیاء و 4 کارگاه نیز برای مربیان در نظر گرفته شد که 4 هزار و 450 نفر از اولیاء و مربیان از مزایای این کارگاه ها ی آموزشی بهره مند شدند.
مدیر آموزش و پرورش به بزرگترین اقدام فرهنگی این مرکز در سال 92 هم اشاره کردو  گفت: یکی از عوامل بازدارنده اصلی از رذایل اخلاقی " نماز " است که در یک اقدام بزرگ فرهنگی و ترویجی آموزش و پرورش بشرویه شعار " زنگ نماز " را به " وقت نماز " تغییر داده و در تمامی آموزشگاه های شهرستان نماز اول وقت به جماعت اقامه گردید که در سال جدید نیز این طرح ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنگار فرهنگی پیام بشرویه,
,
,
,
,

انتهای پیام/
 

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه