در جلسه شورای منطقه ای آموزش و پرورش؛
فرماندار اردکان بر لزوم مدیریت عادلانه شهریه های مدارس تاکیدکرد
جلسه ی دویست و پنجم شورای منطقه ای اداره آموزش و پرورش شهرستان اردکان با حضور کلیه اعضاء در محل سالن جلسات این مدیریت برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اردکان گویا، جلسه ی دویست و پنجم شورای منطقه ای آموزش و پرورش شهرستان اردکان با حضور کلیه اعضاء در محل سالن جلسات این مدیریت برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اردکان گویا,طی این جلسه حول موضوعات وضعیت جمعیت دانش آموزی شهرستان و کمبود فضاهای آموزشی شهرستان در آینده نزدیک، میزان قبولی دانش آموزان در آزمون های ورودی مدارس نمونه و استعدادهای درخشان، تصمیم گیری و بحث و تبادل نظر پیرامون وضعیت موزه تاریخی فرهنگ و تعمیر دبیرستان ماندگار شرف و تعیین شهریه این دبیرستان که بصورت هیئت امنایی مدیریت میشود بحث و تبادل نظر شد و مصوبات لازم در راستای هر کدام از موضوعات مطرح شده به تصویب رسانده شد.
,علیرغم اکثر مناطق و شهرستان ها که دارای رشد دانش آموزی منفی و یا ثابت بوده اند، شهرستان اردکان با رشد بیش از 1000 نفری جمعیت دانش آموزی روبروست که این مسأله بر لزوم توجه به ساخت فضاهای آموزشی جدید، نوسازی و بهسازی فضاهای آموزشی کنونی و جابجایی برخی مدارس به منظور استفاده بهینه از این فضاها تاکید دارد. که در این راستا مقرر شد برخی مدارس شهرستان طی زمان باقیمانده تا سال تحصیلی جدید جابجا شوند و در نتیجه مسئله فضای آموزشی مدارس به نحو مطلوب و با کمترین مشکل برای اولیاء و دانش آموزان و مجموعه آموزش و پرورش شهرستان حل و فصل شود.
,از دیگر موضوعات این جلسه تعیین شهریه دبیرستان ماندگار شرف بود که هادی مقیمی، سرپرست فرمانداری اردکان، بر لزوم توجه خاص به اینگونه مدارس و مدیریت عادلانه شهریه ها و هزینه ها با توجه به بضاعت خانواده ها تاکید ورزید.
,وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هرگونه کمک به آموزش و پرورش نه تنها هزینه نیست و بلکه سرمایه گذاری است، خواستار همکاری هرچه بیشتر تمامی سازمانها و نهادها و جذب کمکهای مردمی از طرق گوناگون همچون خیّرین و فرهنگسازی در راستای کمک به آموزش و پرورش و خصوصا امر مدرسه سازی شد.
,انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه