رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند خبر داد؛

کاهش تخلفات صنفی در اماکن پذیرایی شهرستان دماوند/ تشکیل ۱۳ فقره پرونده گران‌فروشی و کم‌فروشی اماکن پذیرایی دماوند در ۴ ماه اول سال جاری

کاهش تخلفات صنفی در اماکن پذیرایی شهرستان دماوند/ تشکیل ۱۳ فقره پرونده گران‌فروشی و کم‌فروشی اماکن پذیرایی دماوند در ۴ ماه اول سال جاری
رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند از کاهش تخلفات صنفی در اماکن پذیرایی این شهرستان و تشکیل ۱۳ فقره پرونده گران‌فروشی و کم‌فروشی اماکن پذیرایی این شهرستان در چهار ماه اول سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا خواجه‌ای در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود با اشاره به کاهش تخلفات واحد صنفی در اماکن پذیرایی این شهرستان اظهار کرد: عمده تخلفات صنفی شهرستان دماوند شامل گران‌فروشی، کم‌فروشی و تقلب در کسب و کار بوده است که به واسطه نظارت و کنترل اتحادیه صنفی به طور مستمر از واحدها و آموزش، اعضای صنفی این واحدها با کاهش تخلفات مواجه بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

وی افزود: در سال‌های گذشته نوسانات قیمت اجناس، کالاها، مواد اولیه و عدم آموزش اعضای صنفی باعث تخلفات و عدم ارائه خدمات مناسب به مردم در اماکن پذیرایی شده بود که این تغییر روزانه قیمت و اعمال سلیقه‌ای واحدها به مشتریان موجب نارضایتی مردم گردیده بود.

,

رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند بیان کرد: همچنین به منظور جلوگیری از تغییر قیمت‌ها و تخلفات این واحدها، کنترل‌ها توسط واحد بازرسی و نظارت اصناف برای مبارزه با تخلفات به‌طور مستمر آغاز شد که خوشبختانه با کاهش تخلفات در این واحدها مواجه هستیم.

,

خواجه‌ای ادامه داد: در چهار ماه اول سال جاری از مجموع تعداد ۳۷۰ فقره بازرسی از اماکن پذیرایی شهرستان دماوند، تعداد ۱۳ فقره پرونده تخلفاتی شامل گران‌فروشی و کم فروشی تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان ارجاع داده شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه