مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه :

زائر سرای اربعین در کرمانشاه راه اندازی می شود/ آغاز عملیات خاک برداری

زائر سرای اربعین در کرمانشاه راه اندازی می شود/ آغاز عملیات خاک برداری
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: موکب دائمی سید الشهدا(ع) قبل از ورودی کرمانشاه راه اندازی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاک پرس، حجت الاسلام سید محمدباقر حسینی اراکی در مراسم بازدید از امامزاده ابراهیم(ع) طاقبستان، اظهار داشت: از روز پنجم مرداد ماه مصادف با روز ملی کرمانشاه، عملیات خاک برداری موکب دائمی سیدالشهدا(ع) پیش از ورودی کرمانشاه در زمینی به مساحت 10 هکتار به عنوان مرکز فرهنگی-خدماتی زائر آغاز می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ک پرس,

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با اعلام اینکه این زائر سرا ظرفیت پذیرایی از 360 هزار زائر را دارا است بیان کرد: در این محل علاوه بر وجود امکاناتی نظیر نمازخانه، سرویس بهداشتی، حمام، رستوران و آشپزخانه برای خواهران و برادران دو محل اسکان مجزا آماده می شود.

,

حجت الاسلام حسینی اراکی با اشاره به اینکه پارکینگی به مساحت پنج هکتار در این محل راه اندازی می شود عنوان کرد: همچنین 250 هکتار از اراضی موقوفه به زیر کشت انگور، گیلاس و پسته می رود که بخشی از درآمد حاصل از این باغات جهت پذیرایی زائرین اربعین ذخیره می شود.

,

وی افزود: رشادت مردم استان کرمانشاه در طول هشت سال جنگ تحمیلی اثبات شده است اما با این وجود از بسیاری از امکانات از جمله ساخت و سازها عقب مانده اند که امید است راه اندازی این زائر سرا سبب حفظ جایگاه مهمان نوازی مردم این دیار باشد.

,

 حجت الاسلام حسینی اراکی خاطر نشان کرد: درصدد تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی هستیم.

,

وی درباره شجره نامه امامزاده ابراهیم(ع) طاقبستان نیز گفت: بر اساس آخرین بررسی های به عمل آمده اسم صحیح این امامزاده همزه ابن ابراهیم ابن محمد ابن عابد ابن موسی ابن جعفر است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه