استاندار آذربایجان‌شرقی؛

به کسی که معتاد متجاهر پیدا کند جایزه می‌دهم!/ کاری می‌کنم که فردای قیامت مورد مؤاخذه قرار نگیرم

به کسی که معتاد متجاهر پیدا کند جایزه می‌دهم!/ کاری می‌کنم که فردای قیامت مورد مؤاخذه قرار نگیرم
جبارزاده گفت: آذربایجان‌شرقی بعد از سه سال تلاش خالی از معتاد متجاهر شده و بنده به کسانی که یک نفر معتاد متجاهر در سطح استان پیدا کنند، جایزه می‌دهم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، اسماعیل جبارزاده سه شنبه شب در جلسه‌ی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه احداث مراکز ماده 15 و 16 تاثیر زیادی در کاهش تعداد معتادین متجاهر در سطح استان داشت، اظهار کرد: آرزوی قلبی من داشتن جامعه‌ای خالی از مواد مخدر است و برای رسیدن به این امر باید پیشگری از اعتیاد را در دستور کار قرار دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افزود: برای تحقق این آرزو لازم است مطبوعات و صداوسیما بیش از گذشته به مقوله مبارزه بامواد مخدر ورود پیدا کنند و مباحث آگاه‌سازی و آموزشی در این راستا مطرح گردد.

,

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه شهرداری تبریز باید هزینه‌های مرکز نگهداری ماده 16 را تامین کند، ابراز کرد: ایجاد و تجهیز خوابگاه‌های بانوان معتاد، جذب کمک‌های بخش خصوصی و خیرین، رسیدگی بیشتر به معتادان بیمار پرخطر و ایجاد پارک های متعدد بانوان در تبریز و شهرستان ها باید عملی شود.

,

وی تاکید داشت: باز گرداندن معتادین به آغوش خانواده نه تنها یک وظیفه است بلکه اجر معنوی هم به دنبال دارد؛ لذا باید کاری کنیم که فردای قیامت مورد سئوال قرار نگیریم.

,

جبارزاده در پایان با اشاره به نبود یک معتاد متجاهر در سطح استان، تصریح کرد: بعد از 3 سال تلاش اعضاء شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر ما آذربایجان‌شرقی را خالی از معتاد متجاهر کردیم و هرکسی یک نفر معتاد متجاهر پیدا کند به او جایزه می‌دهم.

,

  انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه