در جهت رفع مشکل آب شرب؛

اهالی روستای دهچاه در فرمانداری نی ریز تجمع کردند

اهالی روستای دهچاه  در فرمانداری نی ریز تجمع کردند
جمعی از اهالی روستا دهچاه با تجمع در فرمانداری نی ریز خواستار رسیدگی معظل آب شرب در این روستا شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار نبض نی ریز ، جمعی از اهالی روستای دهچاه پس از تجمع در فرمانداری نی ریز در جلسه حل مشکل آب این روستا با بیان اینکه بیش از شش‌ماه است که با مشکل حاد آب روبرو هستند و با عث بیماری فرزندانشان شده است همچنین دو هفته است حمام نرفته‌اند، گلایه‌های خود را به گوش فرماندار نی ریز رساندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز,

محمد رضا امیری فرماندار نی ریز پس از شنیدن حرف ها و مشکلات اهالی روستای دهچاه گفت: مشکل  آب یک بحث جدی سراسری است و مربوط به نی‌ریز و اطراف آن نیست؛ در جلسه‌ای هم که در روز سه‌شنبه بیست و نهم تیر با حضور معاون اول رئیس جمهور داشتیم وی اعلام کرد آب  شرب مردم مخصوصاً روستاها را حتی اگر شده با فروش اوراق قرضه تأمین می‌کنیم تا مردم در مضیقه نباشند.

,

وی  در مورد چاهی که آب روستای دهچاه را تامین می کند گفت: کف‌شکنی چاه این روستا تا 265 متر انجام شده است و یک نقطه دیگر هم پیش‌بینی شده تا در صورت نیاز چاه جدید حفر شود‌، ‌اما از شما مردم می‌خواهم در این زمینه درک متقابل داشته باشید تا مشکل حل شود، ما در این زمینه مشکل اعتبار نداریم و دولت جهت رفع مشکل آب دستور اکید داده است.

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه