logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همزمان با روز کارگر؛

المان پاکبان در پارک شهر گرگان نصب می شود

المان پاکبان در پارک شهر گرگان نصب می شود
رئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان از طراحی و نصب المان پاکبان (رفتگر) همزمان با 11 اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر در پارک شهر مرکزی گرگان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ، محمد ابراهیم جرجانی با اعلام این خبر گفت: در بیست و ششمین جلسه رسمی این کمیسیون که بررسی وضعیت پرداخت حقوق و ساعات کار کارگران پیمانکار خدمات شهری و فضای سبز شهرداری گرگان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد با برگزاری جشنی در این روز ضمن نصب المان پاکبان، رفتگران شهرداری با عنوان پاکبان خطاب شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,

وی افزود: درنظر گرفتن سختی کار برای رفتگران شاغل در شرکت های خدمات شهری و انعقاد قرارداد رفتگری بر اساس قانون کار از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

,

این عضو شورای شهر گرگان در ادامه با بیان اینکه بررسی قرارداد ماشین های استیجاری شهرداری گرگان از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود، خاطر نشان کرد: افزایش قیمت پرداخت حق الزحمه ماشین های استیجاری و تطبیق قیمت کارشناسی شده با شرایط ادارات مشابه درخصوص استفاده از ماشین های استیجاری و پراداخت حق الزحمه آنها و بازگرداندن قرارداد به شهرداری و اعمال بندهای مورد نظر در قرارداد جدید از موراد مطرح شده در این خصوص بود.

,

جرجانی در پایان اظهار داشت: در این خصوص مقرر گردید مابه التفاوت دریافتی پیمانکار بابت نصب GPS که در شش ماه گذشته از ساعت کارکرد رانندگان کسر شده بود و توسط پیمانکار به رانندگان عودت داده شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه