logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

واکنش باقری‌ لنکرانی به اظهارات وزیر بهداشت

واکنش باقری‌ لنکرانی به اظهارات وزیر بهداشت
لنکرانی در واکنش به اظهارات وزیر بهداشت مبنی بر اینکه واقعاً موقعی که ما آمدیم مردم کف زمین زایمان می‌کردند و شرایط درمانی در برخی از بیمارستان‌ها بسیار بد بودگفت: نمی‌دانم چه بگویم فقط می‌توانم بگویم که از زحمات همکارانمان در دولت یازدهم تشکر می‌کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت و درمان دولت سابق در گفتگو خبرگزاری بسیج در واکنش به اظهارات امروز وزیر بهداشت مبنی بر اینکه واقعاً موقعی که ما آمدیم مردم کف زمین زایمان می‌کردند و شرایط بهداشتی و درمانی در برخی از بیمارستان‌ها بسیار بد بود اظهار داشت: نمی‌دانم چه بگویم فقط می‌توانم بگویم که از زحمات همکارانمان در دولت یازدهم تشکر می‌کنم، اینکه دولت یازدهم به مقوله سلامت توجه کرده ارزشمند است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه داد: اما دستاوردهایی که امروز داریم مرهون بیش از 37 سال زحمت در نظام سلامت هست ارتقاهایی که اکنون به آن افتخار می کنیم مربوط به شکل گیری شبکه بهداشت و درمان و تلاش تمام کسانی است که در این 37 سال برای ارتقای سلامت کشورمان تلاش کرده اند.

باقری لنکرانی خاطر نشان کرد: به هرحال اگر امروز شاهدیم که مرگ و میر مادران باردار از رقم حدود 5000 نفر در قبل انقلاب اسلامی با جمعیت 35 میلیون نفری به رقم کمتر از 300 با جمعیت 80 میلیون نفری رسید و در سال 1388 به هدفی که سازمان بهداشت جهانی برای سال 1395 برای همه کشورها پیش بینی کرده بود  رسیدیم و اینکه توانستیم مرگ و میر مادران باردار را بیش از دو سوم نسبت به سال پایه1370 کاهش دهیم اتفاقی است که در پی چندین دهه و با تلاش تمام دست اندرکاران صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: البته ما باید برای ارتقای سلامت کشورمان بیش از گذشته تلاش کنیم و هر کسی که مسئولیت می گیرد باید ضمن بهره مندی از دستاوردهای گذشته و حفط آن ها قدمی به جلو بردارد؛ امیدواریم مسیر رو به تعالی برای کشورمان روز به روز با سرعت بیشتری پیش رود.

باقری لنکرانی در پایان به خبرنگار بسیج گفت: همین مطالبی که گفتم از صد تا نقد برای وزارت بهداشت فعلی بدتر است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه