سرکشی نماینده مردم دشتی از مردم روستای چاه تلخ:
وظیفه خود می دانم که از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مردم قرار گیرم
سید کمال الدین شهریاری گفت: حضور من در بین شما مردم برای اثبات این امر است که بعد از انتخابات مردم را فراموش نکرده و نخواهم کرد و این را وظیفه خود می دانم که در بین شما حضور پیدا کنم و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات قرار گیرم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، پیل پایه دهیار روستای چاه تلخ جنوبی از حضور سید کمال الدین شهریاری و هیأت همراه در روستا تشکر کرد و گفت: بالاترین خواسته مردم روستا امروز محقق شده است و این روستا بعد از ۲۰ سال نماینده منتخب خود را در جمع مردمش می بیند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گستان نما،,
وی افزود: احداث جاده آنتن روستا و وضعیت برق و روشنایی روستا که بعد از گذشت ۲۵ سال همچنان به همان صورت رها شده است.
دهیار روستای چاه تلخ جنوبی اظهار داشت: مرمت دو مدرسه روستا، زیرسازی جاده منتهی به آرامگاه و تلاش برای جلو گیری و بازگشت طرح ارزش افزوده که اخیرا از استانی به کشوری تبدیل شده است.
,

, پیل پایه خاطر نشان کرد: بزرگراه بوشهر، دیر که ۶ ساله که کلنگ آن زده شده و باعث خشک شدن نخلستان های روستا شده است.
,
سید کمال الدین شهریاری نماینده مردم تنگستان و دشتی در جمع مردم روستای چاه تلخ جنوبی گفت: تلاش می کنیم موضوع تخصیص وجوه حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به نوعی در قانون برنامه ششم توسعه اصلاح و تصویب شود که از مشکلات عمرانی روستاها بکاهد.
سید کمال الدین شهریاری اظهار داشت: حضور من در بین شما مردم برای اثبات این امر است که بعد از انتخابات مردم را فراموش نکرده و نخواهم کرد و این را وظیفه خود می دانم که در بین شما حضور پیدا کنم و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات قرار بگیرم.
,
وی تصریح کرد: کمیته های تخصصی تشکیل شده با کار شبانه روزی، مشکلات و طرح ها را شناسایی و دسته بندی کرده اند. ان شاء الله با همت مسؤلین، این مشکلات را از هر کدام از وزارتخانه مربوطه پیگیری خواهیم کرد.
,شهریاری در مورد نکته مهم ارزش افزوده دهیار روستا گفت: این طرح در برنامه ششم آورده شده که ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بنحوی نسبت به اصلاح و تصویب آن اقدام کنیم تا از اضافه شدن مشکلی بر مشکلات دیگر روستانشینان جلوگیری شود.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه