گلایه نماینده مردم حوزه ایرانشهر از تأخیر در احداث ترمینال و جایگاه سوخت فرودگاه

گلایه نماینده مردم حوزه ایرانشهر از تأخیر در احداث ترمینال و جایگاه سوخت فرودگاه
نماینده حوزه ایرانشهر در بازدید از روند احداث جایگاه سوخت و ساختمان جدید ترمینال فرودگاه ایرانشهر ابراز گلایه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ فرودگاه شهرستان ایرانشهر مدتی است که با ابراز نارضایتی شهروندان به دست قول های این روز و آن روز مسئولین سپرده شده بود که اخیرأ وعده راه اندازی جایگاه سوخت مستقل و احداث ساختمان ترمینال برای فرودگاه این شهرستان از جمله اقداماتی است که مردم در انتظار بهره برداری هر چه سریعتر آن می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پهره,

در همین خصوص نماینده مردم حوزه انتخابیه ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی طی بازدیدی که به همراه سایر مسئولین اجرایی شهرستان از روند ساخت و ساز در فرودگاه این شهرستان داشت ضمن ابراز گلایه از روند کند آماده سازی این پروژه در موعد مقرر گفت: فرودگاه ایرانشهر یکی از پروژه های بسیار مهم برای ارتباط گیری شهرستان با مرکز کشور است که متأسفانه با تأخیر چندین ساله آن مواجهیم.

,

 

,

, ,

 

,

محمد نعیم امینی فرد با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده برای راه اندازی هر چه زودتر جایگاه سوخت فرودگاه ایرانشهر گفت: طی هماهنگی های صورت گرفته با وزارت نفت و رده های استانی در خصوص تخصیص اعتبار؛ جایگاه سوخت فرودگاه ایرانشهر نهایتأ تا اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

,

گفتنی است؛ پروژه احداث جایگاه سوخت و ساختمان جدید ترمینال فرودگاه ایرانشهر با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد 700 میلیون تومان با پیمانکار منعقد شده که طی آن 33 درصد از مبلغ کل قرارداد برای عملیات ساخت و مبلغ چهار میلیارد  تومان آن برای نصب مخازن در جایگاه در نظر گرفته شده است که متأسفانه تا به الآن مشکلات مالی و نبود تخصیص اعتبار مانع از روند اجرای این پروژه بوده که خوشبختانه با به توافق رسیدن مسئولین بر سر تخصیص اعتبار؛ سایر اقدامات عمرانی در دست اجرا می باشد.

,

انتهای پیام/ 3339

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه