مصطفی دلیریان؛

دانشجوی دانشگاه آزاد بجنورد قهرمان مسابقات بین المللی تایوان

دانشجوی دانشگاه آزاد بجنورد قهرمان مسابقات بین المللی تایوان
مصطفی دلیریان کاپیتان تیم ملی کشورمان در رقابتهای بین المللی تایوان که روز گذشته برگزار شد به مقام قهرمانی دست یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دانشجویان بیدار» مصطفی دلیریان کاپیتان تیم ملی کشورمان در رقابتهای بین المللی تایوان  که روز گذشته برگزار شد به مقام قهرمانی دست یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجویان بیدار,

دلیریان تنها نماینده ایران در این مسابقات بود .

,

 این مسابقات با حضور 12 تیم ایران، سوئیس، آمریکا، تایوان، کره جنوبی ،ویتنام، ازبکستان، هند، تایلند، چین، ترکمنستان، تاجیکستان در شهر تایپه برگزار شد.

,

مصطفی دلیریان کوراش کار پرافتخار کشورمان در وزن 66 کیلوگرم ،در دور اول حریف خود از کشور هندوستان را پشت سر گذاشت و در دور دوم و سوم به ترتیب حریفان خود از کشور تایوان و ویتنام را ضربه فنی کرد ودر دیدار فینال هم با ضربه فنی، حریف صاحب نام خود از کره جنوبی را پشت سر گذاشت و صاحب گردن آویز طلا شد.

,

با توجه به اینکه مصطفی دلیریان در تمامی مسابقات با ضربه فنی در کوتاهترین زمان به برتری رسید به عنوان ستاره مسابقات جایزه ویژه ای هم دریافت کرد.

,

 کاپیتان تیم ملی کوراش کشورمان سابقه قهرمانی جهان و آسیا و مرد سال کوراش جهان را در کارنامه ورزشی خود دارد .

,

این قهرمان ارزنده ی استان دانشجوی رشته ی تربیت بندی دانشگاه آزاد بجنورد است.

,

 

,

iy0b_photo_2016-07-23_20-11-57.jpg

, iy0b_photo_2016-07-23_20-11-57.jpg,

 

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه