logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

هشدار یک اندیشمند عرب به سران کشورهای اسلامی و غربی:

تنها راه نجات غرب از داعش مبارزه علنی با آنهاست

تنها راه نجات غرب از داعش مبارزه علنی با آنهاست
یکی از اندیشمندان برجسته‌ی جهان عرب در یادداشتی خطاب به سران کشورهای عربی و غربی تاکید کرد که حمایت از افراطیهای وهابی و داعش سرانجامی نخواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، علامه حسن فرحان المالکی از اندیشمندان برجسته‌ی جهان عرب در یادداشتی خطاب به سران کشورهای عربی و غربی تاکید کرد که حمایت از افراطیهای وهابی و داعش سرانجامی نخواهد داشت. وی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، ترکیه، فرانسه، آمریکا و رئیس جمهوری مستعفی یمن را از حامیان افراطیان و داعش دانسته و خواستار تجدیدنظر در این رویه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

ترجمه متن کامل بیانات ایشان به شرح زیر است:

,

“داعش به سمبل غلو و افراطیگری تبدیل شده است. پیشینه‌ی فکری و میراث ادبی و شخصیت های مشهور این افراطی گری معلومند(۱). اینان هیچگاه با کسی دوستی نخواهند کرد.
ترکیه، خلیج، فرانسه، آمریکا و دار و دسته‌ی منصور هادی در یمن با هر وسیله‌ای به افراطی ها کمک کردند؛ با فکر، کینه، حسد، فتوا، رسانه، شبکه های تلوزیونی، قرضاوی و همه‌ی شیخ ها و مبلغانِ خونریزی، پول، گشودنِ مرزها، آوردنِ افراطی ها از کشوری به کشور دیگر و نقل و انتقال آنها از طریق خطوط هوایی، خلق دشمن های فرضی و غیرواقعی برای منحرف کردن اذهان از افراطی ها، ماله کشی جنایاتِ افراطی ها و منتسب کردن آن به دیگران و … از افراطی گری حمایت کردند. اما با اینهمه می بینید که «داعش» در ترکیه و فرانسه و «ارتش آزاد» در سوریه و عدن (در یمن) و غیره چه ها کردند!! افراطی ها با هیچکس دوستی نخواهند کرد. هر قدر هم از آنها حمایت کنی باز هم توقع حمایت بیشتر دارند؛ بی نهایت نازپرورده و پرتوقعند تا جایی که {با اندک بهانه و اختلافی} حامیانِ خود را به عنوان دشمنِ خود تلقی می کنند. حتی اگر در ۹۹ درصد موارد از آنها حمایت کنی باز هم بخاطر آن یک درصدِ باقی مانده عذری از تو نخواهند پذیرفت. اینجاست که مبارزه علنی با آنها آسانتر از حمایت مخفیانه از آنهاست خواه در دنیا و خواه در آخرت (البته اگر هنوز در میان حامیان افراطی گری کسی باشد که به آخرت ایمان دارد). نبرد علنی با آنها آسانتر و به آسایش و امنیت نزدیکتر است. حداقل اینست که اگر چنین کنیم در یک نبرد شرافتمندانه {به دور از نفاق} حضور داریم و پاداش الهی نیز حتمی خواهد بود.”

,
,

پاورقی مترجم:
نویسنده در یادداشت های دیگر خود بیان کرده است که افراطیان وهابی (اعم از داعش و سایر گروه ها) به عملکرد خونریزانه خلفای بنی امیه و افکار و ادبیات آخوندهای درباری آنها متکی هستند. رویکرد آخوندهای دربار بنی امیه در قرنهای بعد توسط ابن تیمیه و محمد بن عبدالوهاب بازسازی و ترویج شد و امروزه  اسم “سَلَفی گری” به خورد میلیونها جوانان مسلمان داده می شود و نتیجه اش فراگیر شدن جنگ و افراطی گری در سراسر جهان اسلام است.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه