logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس اداره ورزش و جوانان خبر داد:

برگزاری جشنواره تقدیر از ورزشکاران تا 10 روز آینده

برگزاری جشنواره تقدیر از ورزشکاران تا 10 روز آینده
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان اسفراین از برگزاری جشنواره تقدیر از ورزشکاران برگزیده رقابت های گوناگون تا 10 روز آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سپهرآیین، رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان اسفراین از برگزاری جشنواره تقدیر از ورزشکاران برگزیده رقابت های گوناگون تا 10 روز آینده خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین,

«سید احمد پرویزی» با اعلام این مطلب در  آیین تجلیل از قهرمانان ورزشی کشتی بین المللی آلمان گفت: از رسانه هایی که در انعکاس موفقیت های فرزندان این خطه گل کاشتند، سپاسگزارم.
سرپرست فرمانداری اسفراین در آیین تجلیل گفت: هر جا نامی از اسفراین به میان می آید این شهرستان را با نام کشتی با چوخه شناخته می شود .
«علی اصغر یحی آبادی» با تقدیر از افتخار آفرینی کشتی گیران اسفراین در تیم کشتی کارگری ایران در مسابقات بین المللی آلمان افزود: کسب مقام نائب قهرمانی مسابقات بین المللی کشتی در المان توسط جوانان شهرستان اسفراین افتخار بزرگی برای شهرستان ،استان و کشور است و مهم تر از این مقام قهرمانی، گسترش فرهنگ فتوت پهلوانی از سوی ورزشکاران است که باید مد نظر قرار بگیرد .
وی توجه به فرهنگ و.منش پهلوانی را یک اولویت مهم برای ورزش و ورزش کاران دانست و افزود: ورزشکاران و پهلوانان الگوی اثرگذار جوانان هستند.
برای حضور در این مراسم  در که در مجتمع فرهنگی هنری نسیم اسفراین برگزار شد از مسئولان اداره کل های ورزش و جوانان و تعاون کار و رفاه اجتماعی دعوت شد، که در مراسم تجلیل از اعضای تیم کشتی کارگری ایران حضور نداشتند.
تیم کشتی کارگری ایران با حضور ابراهیم ولیان ، هادی قدیمی ،مهدی علمی و علیرضا جهانیان همگی از شهرستان اسفراین تیرماه امسال در تورنمنت بین اللملی کشتی آلمان با کسب سه مدال طلا و یک مدال برنز و30امتیاز ایران، نایب قهرمان شد.
در این مراسم با اهدا جوایز نقدی از مدال آوران تیم کشتی کارگری ایران با حضور مسئولان شهرستانی تقدیر شد.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص

,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه