چشمه های جوشان در کوچه و خیابان های کنگان/ نبود فاضلاب شهری دغدغه اصلی مردم +تصویر
شکستگی لوله ها و جاری شدن آب های سطحی از دغدغه های هر شهری است که شهر کنگان در استان بوشهر به صورت ویژه با این مشکلات اساسی روبروست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل"کوگانا"، شکستگی لوله ها و جاری شدن آبهای سطحی از دغدغه های هر شهری است که شهر کنگان نیز با این مشکل اساسی روبروست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل"کوگانا"، شکستگی لوله ها و جاری شدن آبهای سطحی از دغدغه های هر شهری است که شهر کنگان نیز با این مشکل اساسی روبروست., "کوگانا"، , .,,
هرچند وقت یکبار در قسمتی از خیابان ها و کوچه های شهر با آب های جاری برخورد می کنیم که از ترکیدگی لوله های آب و یا جاری شدن فاضلاب خانه ها ایجاد می شود به طوری که عبور و مرور از خیابان ها را دچار مشکل می کند.
, هرچند وقت یکبار در قسمتی از خیابان ها و کوچه های شهر با آب های جاری برخورد می کنیم که از ترکیدگی لوله های آب و یا جاری شدن فاضلاب خانه ها ایجاد می شود به طوری که عبور و مرور از خیابان ها را دچار مشکل می کند., .,ترکیدگی لوله ها علاوه بر مشکل کردن رفت و آمد، آب های زیادی نیز به هدر می دهد و باعث اسراف مقدار زیادی از آب می شود و حتی به قسمتی از آسفالت های خیابان نیز آسیب می رساند.
, ترکیدگی لوله ها علاوه بر مشکل کردن رفت و آمد، آب های زیادی نیز به هدر می دهد و باعث اسراف مقدار زیادی از آب می شود و حتی به قسمتی از آسفالت های خیابان نیز آسیب می رساند., .,آب های جوشیده از ترکیدگی لوله ها و فاضلاب های خانگی در شهر کنگان به وفور نمایان است و چهره زشتی به شهر داده که با وجود کانال کشی در محلات مختلف هنوز هم شاهد پخش شدن آب در کوچه ها هستیم و جوهای روباز موجود تاثیر کمی در برابر این مشکل دارند
, آب های جوشیده از ترکیدگی لوله ها و فاضلاب های خانگی در شهر کنگان به وفور نمایان است و چهره زشتی به شهر داده که با وجود کانال کشی در محلات مختلف هنوز هم شاهد پخش شدن آب در کوچه ها هستیم و جوهای روباز موجود تاثیر کمی در برابر این مشکل دارند,

,
, نبود فاضلاب شهری دغدغه اصلی مردم
, نبود فاضلاب شهری دغدغه اصلی مردم, نبود فاضلاب شهری دغدغه اصلی مردم, نبود فاضلاب شهری دغدغه اصلی مردم,با توجه به جاری شدن فاضلاب خانه ها و هدر رفتن آب های زیادی از جاری شدن آب ها در کوچه و خیابان ها مردم کنگان نیاز مبرمی به فاضلاب شهری دارند تا بتوانند در کم آبی این منطقه استفاده مطلوبی از آب های روان کنند.
, با توجه به جاری شدن فاضلاب خانه ها و هدر رفتن آب های زیادی از جاری شدن آب ها در کوچه و خیابان ها مردم کنگان نیاز مبرمی به فاضلاب شهری دارند تا بتوانند در کم آبی این منطقه استفاده مطلوبی از آب های روان کنند., .,قسمتی از آب و فاضلاب شهر نیز از طریق چاه های جذبی دفع می شود که خود عامل ایجاد بیماری های مختلفی است و نبود فاضلاب از مشکلات عمده این شهر است و تا کنون اقدامی نسبت به آن صورت نگرفته است.
, قسمتی از آب و فاضلاب شهر نیز از طریق چاه های جذبی دفع می شود که خود عامل ایجاد بیماری های مختلفی است و نبود فاضلاب از مشکلات عمده این شهر است و تا کنون اقدامی نسبت به آن صورت نگرفته است., .,

,
,
, ]
ارسال دیدگاه