logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاونت فرهنگی و امور جوانان استان همدان:

72 درصد جوانان در شبکه های اجتماعی عضو هستند

72 درصد جوانان در شبکه های اجتماعی عضو هستند
ربانی مهر گفت : حضور جوانان در شبکه های اجتماعی روز به روز در حال افزایش است و این هم فرصت و هم تهدید است و در حال حاضر 72 درصد جوانان 14 تا 29 ساله در شبکه های اجتماعی عضو هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش؛ جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان رزن با حضور حسینی فرماندار رزن ، ربانی مهر معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان و اعضاء ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان با موضوع اوقات فراغت ، ازدواج و سازمان های مردم نهاد تشکیل شد.
اسداله ربانی مهر معاون اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در این جلسه گفت : حضور جوانان در شبکه های اجتماعی روز به روز در حال افزایش است و این هم فرصت و هم تهدید است و در حال حاضر 72 درصد جوانان 14 تا 29 ساله در شبکه های اجتماعی عضو هستند که اگر برای جوانان برنامه ریزی مناسبی در جهت ارتقاء سطح آگاهی آنها صورت نگیرد فضای مجازی می تواند یک آسیب باشد
ربانی مهر گفت : اجرای طرح سواد رسانه ای و تربیت مربی سواد رسانه ای و تشکیل کمیته تخصصی فضای مجازی از مهمترین برنامه های حوزه جوانان در فضای مجازی است و در حال حاضر ایجاد سمن هایی با موضوع فضای مجازی در دست اقدام داریم .
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان در ادامه با اشاره به موضوع مهم اوقات فراغت گفت : 18 دستگاه در حوزه اوقات فراغت مسئولیت دارند و با توجه به مشکلات حال حاضر در جامعه نیاز بیشتری به برنامه ریزی در حوزه اوقات فراغت داریم که باید دستگاههای فرهنگی آن را در اولویت قرار دهند .
ربانی مهر گفت : بر اساس طرح پژوهشی آسیب شناسی اوقات فراغت ، بالا بودن قیمت اماکن فرهنگی ، تفریحی و عدم به روز بودن برنامه ها ، عدم اطلاع رسانی مناسب و عدم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی از نقاط ضعف اوقات فراغت است و از طرفی بالا بودن جمعیت جوان و داشتن فرهنگ غنی اسلامی ایرانی و وجود فضاهای فرهنگی و مساجد از نقاط قوت این طرح بود که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به مشکلات حوزه ازدواج و طلاق جوانان گفت : فاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی باعث شده که روز به روز آمار ازدواج کاهش و آمار طلاق افزایش پیدا کند و هم اکنون آمار بالای طلاق نشانه عملکرد ضعیف دستگاههای فرهنگی است که در فرهنگ سازی و ترویج فرهنگی اسلامی چندان عملکرد قابل قبولی نداشتند و باید در اجرای برنامه هایشان تجدید نظر کنند .
معاون فرهنگی جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان گفت : بحث آموزش زوجین در دستور کار است و هم اکنون مشکلات فرهنگی تاثیر بسیار زیادی بر آمار طلاق دارد و اگر زوجین به صورت اصولی اموزش داده شوند بسیاری از این مشکلات کمتر می شود .
ربانی مهر در پایان گفت : بحث راه اندازی سمن ها در شهرستانها باید مورد توجه قرار گیرد و در سال جاری راه اندازی سمن ها در شهرستانها از اولویت است و از فرمانداران شــهرستانها درخواســت داریم که در راه اندازی سمن ها مساعدت همکاری لازم را با جوانان داشته باشند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه