روش فخرالدین اسعد گرگانی برای تربیت به روایت منتظری ؛
تشکیل قرارگاه فرهنگی استان / اولویت انتخاب 10 طرح فرهنگی برای سال 93
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان گفت : قرارگاه فرهنگی استان با 14 دستگاه شروع بکار کرده و قرار است هر یک از این دستگاه ها 10 برنامه برتر فرهنگی استان را رصد و به دبیرخانه بدهند و از مجموع این 140 طرح 10 طرح برتر برای سال 93 استان در نظر گرفته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ دکتر غلامرضا منتظری مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان در مورد برنامه های سال 92 و تحقق شعار اقتصاد و فرهنگ و تشکیل قرارگاه فرهنگی در استان گلستان گفت : نگاه ما باید در عرصه فرهنگی به فرامین رهبری تکلیفی باشد .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,دکتر منتظری گفت : در این سالها جنگ های نابرابر زیادی در مقابل دشمنان داشتیم که اوج آن در هشت سال دفاع مقدس بود اما با رمز مقاومت توانستیم عبور کنیم و امروز هم با نبرد اقتصادی مواجه هستیم و برای اینکه پیروز شویم باید در اندیشه طراحی تحول اقتصادی باشیم .
,وی مشخصات یک اقتصاد موفق را مبتنی بر دانش بنیان بودن ، متزلزل نبودن در مقابل تهدیدات ، درون زا بودن و نگاه داشتن به برون دانسته و افزود : باید این خصوصیات ما را به قطع وابستگی برهاند.
,مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان خاطرنشان کرد: تجربه یکصد سال اخیر و دولت های قاجار و پهلوی نشان داد که عامل اصلی عقب ماندگی ما وابستگی است و ملت وابسته ملت شکننده ای است اما امام خمینی(ره) این بت وابستگی را با شعار استقلال در هم شکست.
,غلامرضا منتظری اذعان کرد: در تحول جامعه هیچ عاملی بیشتر از فرهنگ تاثیر گذار نیست و تا زمانی که نگاه مردم در این زمینه تغییر نکند اقتصاد مقاومتی شعاری بیش نیست ؛ فرهنگ حوزه نگرش ها و باورهاست ، فخرالدین اسعد گرگانی در ویس و رامین نکات جالبی دارد ، وی خطاب به فردی که می خواست دختر خود را با کتک تربیت کند با اشعاری جالب گفت که باید از راه فرهنگ وارد شود .
,این مقام فرهنگی با بیان اینکه سه نوع فرهنگ داریم تصریح کرد: یک فرهنگ رسمی و کلاسیک و تخصصی است که متولی آن دانشگاهها و آموزش و پرورش هستند و دوم فرهنگ عامه و روزمره و سوم فرهنگ عمومی که بیشتر افکار عمومی را جهت می دهد و مقام معظم هبری بیشترین تکیه را روی فرهنگ عمومی دارد .
,وی تاکید کرد: مدیریت جهادی ویژگی هایی چون تکلیف محوری ، بیقراری ، سختکوشی، آگاهانه و عالمانه را دارد و بهترین مدل دوران هشت سال دفاع مقدس است که باید دوباره بازخوانی شود .
,مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان گفت : قرارگاه فرهنگی استان با 14 دستگاه شروع بکار کرده و قرار است هر یک از این دستگاه ها 10 برنامه برتر فرهنگی استان را رصد و به دبیرخانه بدهند و از مجموع این 140 طرح 10 طرح برتر برای سال 93 استان در نظر گرفته شد.
,دکتر منتظری بیان کرد: در راستای این قرارگاه فرهنگی همایش ها و برنامه های خوبی در حوزه فرهنگی صورت می گیرد و صدا وسیمای استان نیز نقش مهمی در این قضیه خواهد داشت .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه