فرماندار رشتخوار در هفته کار آفرینی و مهارت مطرح کرد:

تقویت فنی و حرفه ای در کار عملی دانش آموزان و شکوفایی استعدادهاست

تقویت فنی و حرفه ای در کار عملی دانش آموزان و شکوفایی استعدادهاست
خالقداد عرب فرماندار رشتخوار گفت: دانش آموزان امروز تنها داشتن قلم را نباید در برنامه تحصیلی خود داشته باشند، فعالیت و کار عملی باعث شکوفایی هرچه بیشتر در دانش آموزان از همان دوران ابتدایی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، خالقداد عرب فرماندار رشتخوار در بازدید از مرکز فنی حرفه ای این شهرستان، همزمان با هفته ملی مهارت و روز کارآفرینی اظهار داشت:  توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در شرایط کنونی برای اقتصاد و فرهنگ ایران و به ویژه شتاب دهی به فرایند تولید امری حیاتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز, چهل ماه نیوز,

وی در ادامه با اشاره به شکل گیری و تائثیر پذیری دانش آموزان از اوایل آغاز به تحصیل  و دوران ابتدائی گفت: دانش آموزان امروز تنها داشتن قلم را نباید در برنامه تحصیلی خود داشته باشند، فعالیت و کار عملی باعث شکوفایی هرچه بیشتر در دانش آموزان از همان دوران ابتدایی خواهد شد.

,

وی اولویت نخست دولت را تربیت و پرورش افراد برای خوداشتغالی اعلام و اظهار داشت: ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در واقع حرکت به سمت و سوی ایجاد اشتغال پایدار برای افراد است.
عالی ترین مقام اجرایی شهرستان مراکز فنی و حرفه‌ای را بازوان عملی تربیت نیروی انسانی ماهر به عنوان محور توسعه معرفی کرد و گفت: نیروی انسانی ماهر مهم‌ترین و برجسته‌ترین شاخص برای رسیدن به توسعه همه جانبه است.
در ادامه علیرضا ترابی سرپرست مرکز فنی و حرفه ای شهرستان رشتخوار ضمن خیر مقدم به مسئولین و کارآفرینان شهرستان و تبریک این هفته افزود: با ترغیب جوانان به فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای می توان بر رفع معضل بیکاری در سطح شهرستان کمک شایان نمود.

,
,
,

وی در ادامه همچنین از انتقال واحد خواهران به مرکز شهر در آینده نزدیک خبر داد و یاداور شد: با توجه به فعالیت و استقبال بانوان در سطح شهرستان امیدواریم با انتقال این مرکز به محیط شهری باعث حضور پررنگتر و فعالیت گسترده تر بانوان این شهرستان در زمینه فعالیت های فنی و حرفه ای باشیم.

,

وی همچنین از ایجاد زمینه همکاری و انعقاد تفاهم نامه با آموزش و پرورش شهرستان در حرفه جوشکاری و پیگیری جهت تکمیل سوله در حال احداث کارگاه کشاورزی واحد برادران درآینده نزدیک خبر داد.

,

شایان ذکر است در این بازدید ضمن افتتاح کارگاه تعمیر ماشین های الکتریکی این مرکز توسط مسئولین محلی، از نمایشگاه دستاوردهای کارآموزان این شهرستان نیز بازدید به عمل آمد.

,

انتهای پیام/

,

 

,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه