logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار ویژه چابهار

مدیریت جهادی لازمه توسعه همه جانبه است

مدیریت جهادی لازمه توسعه همه جانبه است
فرماندار ویژه چابهار گفت : مدیران و مسئولین در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با استفاده از تمامی ظرفیتهای منطقه در سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» با مدیریت جهادی رشد و توسعه کشور را رقم بزنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از چهاربهاران،ایرج حیدری در اولین جلسه شورای اداری شهرستان چابهار با اشاره به سفر رئیس جمهور به چابهار اظهار داشت: توجه و عنایت رئیس جمهور به اهمیت بندر چابهار می تواند زمینه ساز رشد و توسعه هر چه زودتر این بندر اقتصادی و گردشگری باشد.
وی افزود: شهرستان چابهار از جمله بنادری است که به سرعت در حال توسعه است و توسعه این بندر توسعه شرق کشور را در پی خواهد داشت.
فرماندار مدیریت جهادی را لازمه توسعه همه جانبه دانست و اظهار داشت: همه ما اگر به فرمایشات مقام معظم رهبری اهتمام کنیم و از آن در متن و خدمتگزاری مردم استفاده کنیم ، رشد و توسعه کشور را در همه زمینه ها شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به گام دوم هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: اگر هدفمندی یارانه ها در راستای سیاستهای دولتی و استراتژی دولت شود و در کنار آن در حوزه تولید و اشتغال مکانیزشویم ، تورم پایین می آید و رونق و رفاه اجتماعی را منجر خواهد شد.









انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه