نماینده رشت در جمع اصلاح طلبان گیلان:
دولت تدبیر و امید در گیلان مظلوم واقع شد/ لزوم تغییر مدیران غیر همسو / تغییر کاربری زمین ظلم به کشاورزان است
نماینده مردم رشت در مجلس در مورد بحث تغییر کاربری زمین های کشاورزی، گفت: کشاورزان تولید کننده هستند و کار کشاورزی در حال حاضر به صرفه نیست و یکی از دلایل تغییر کاربری نیز همین امر می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دیارباران»، محمد صادق حسنی جوریابی در جمع احزاب و اعضای شورای اصلاح طلبان گیلان، اظهار کرد: در جهت توسعه شهرستان رشت تلاش خود را بخرج می دهم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی با بیان اینکه می توان در مقوله کشاورزی فعالیت های گسترده تری انجام داد، گفت: من بعنوان یک فرد که از نزدیک مشکلات کشاورزی را لمس کرده ام حمایت چندانی از بحث کشاورزی ندیده ام و به همین دلیل به عضویت کمیسیون کشاورزی درآمدم.
,نماینده مردم رشت در مجلس در ادامه این مطلب تصریح کرد: کارگروه و اتاق فکر 16 نفره تشکیل داده ام تا بتوانیم راهکارهای مناسبی را در جهت مرتفع کردن معضلات ارایه دهیم.
,نماینده مردم رشت در مجلس در مورد مدیران استان عنوان کرد: در استان ما دولت تدبیر امید مظلوم واقع شده است و مدیران همسو ما نیستند.
,حسنی اذعان کرد: به عقیده بنده مدیران کنونی استان نیاز به تغییر اساسی دارند.
,تغییر کاربری زمین ظلم به کشاورزان است
, تغییر کاربری زمین ظلم به کشاورزان است,وی در مورد بحث تغییر کاربری زمین های کشاورزی اظهار کرد: کشاورزان تولید کننده هستند و کار کشاورزی در حال حاضر به صرفه نیست و یکی از دلایل تغییر کاربری نیز همین امر می باشد.
,نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه کشاورزان باید بیمه بازنشستگی داشته باشند و این موضوع در کمیسیون کشاورزی در حال پیگیری است، گفت: 5 درصد کشاورزان برنج برای فروش ندارند چون بیشترین میزان تولیدی برنج خود را به جهت پرداخت بدهی ها عرضه می کنند.
,حسنی گفت: در حال حاضر تاکید زیادی بر عدم واردات برنج است که این موضوع را با جدیت دنبال می کنیم تا بتوانیم از منافع کشاورزان زحمتکش دفاع کنیم.
,به گزارش «دیارباران» در ادامه این جلسه افراد حاضر به بیان دغدغه ها و دیدگاههای خود در خصوص موضوعات مختلف علی الخصوص مبحث کشاورزی پرداختند.
,همچنین از دیگر موضوعات مورد بحث هزینه ها؛ دیرکرد انجام پروژه ها و عدم توجه به مقوله جوابگویی و بازخواست مدیران در دیوان محاسبات، حل معضلات واحد های تولیدی نیمه تمام و رفع معضلات بخش گردشگری و اشتغال بود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه