استقبال پرشور مردم منطقه توکهور-هشتبندی میناب از درب حرمین امامین عسکریین(ع)
با حضور حماسی و بی نظیر اهالی توکهور-هشتبندی مراسم عزاداری حضرت امام جعفر صادق علیه السلام و استقبال از درب حرم امامین عسکرین علیه السلام با حضور هزاران نفری مردم در گرمای بی سابقه هوا برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میناب جنوب، مراسم استقبال از درب حرم امامین عسکرین علیه السلام از جعفر آباد سرنی با حضور اقشار مختلف مردم آغاز شد و این استقبال در ادامه توسط مردم روستاهای چاه غربال ، چاه شریف ، انجیرک ، بندک ، توکهور ، مجتمع امام و هشت بندی دو تا بلوار ورودی شهر هشت بندی محل اجتماع هزاران نفری محبان اهل بیت ادامه یافت و عزاداران امام جعفر صادق علیه السلام درب حرم امامین عسکرین علیه السلام را تا محل کارگاه ساخت درب مورد استقبال و عطر افشانی بی نظیر خود قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میناب جنوب,مراسم با صحنه های بی نظیری از حضور پدران و مادران مسن با وجود کهولت سن و بیماری ، مادران با فرزندان شیرخوار ، پدران و مادران ، حضور گسترده کودکان، نوجوانان و جوانان اعم از دختر و پسر همراه بود که با جلوه های بی نظیر از محبت به خاندان اهل بیت«ع» همراه بود.
,به دلیل ازدحام عظیم جمعیت درب حرم با تاخیر دو ساعته به محل کارگاه ساخت رسید و پس از رسیدن جمعیت مقابل کارگاه مراسم سخنرانی توسط حجت الاسلام محمد بارانی امام جمعه در جمع استقبال کنندگان آغاز شد.
,حجت الاسلام بارانی در این سخنرانی از حضور حماسی و ولایی مردم در استقبال از درب حرم امامین عسکرین علیه السلام تقدیر و تشکر نمود.
,منطقه هشت بندی و توکهور پیشانی بازسازی عتبات عالیات در استان هرمزگان می باشد زیرا مردم ولایی این منطقه هزینه ساخت درب را قبل از آغاز عملیات اجرایی پروژه تامین نموده اند.
,کار ساخت سازه چوبی درب حرم امامین عسکرین در خارج از هرمزگان انجام گرفت و کار قلم زنی ، طلا کوبی و نازکاری درب در کارگاه هشتبندی صورت خواهد پذیرفت.
,عملیات انتقال سازه های چوبی درب حرم مطهر امامین عسکرین«ع» از استان قم به استان هرمزگان و استارت کار عملیات اجرایی ساخت درب در منطقه هشتبندی کلید زده شد.
,در این کارگاه علاوه بر کار ساخت درب توسط متخصصان کارهای فرهنگی نظیر برگزاری دعای کمیل ، زیارت عاشورا ، دعای ندبه و سایر برنامه های فرهنگی در همجوار کارگاه برای زائران درب صورت خواهد پذیرفت.
,هزینه احداث درب حرم امامین عسکرین (ع) در هشت بندی و توکهور ۵۰۰ میلیون تومان می باشد که این درب طی یک سال ساخته می شود و پس از اتمام به شهر های زیارتی عراق با بدرقه مردم استان هرمزگان جهت نصب انتقال داده می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه