امام جمعه مسجد امام حسین(ع) اهل سنت خاش:
مردم قدردان زحمات سربازان گمنام امام زمان(عج) هستند/ خوشحالی مردم خاش از آزادی کودک ۶ ساله از چنگال آدم ربایان + تصاویر
امام جمعه مسجد امام حسین(ع) اهل سنت خاش گفت: مردم قدردان زحمات سربازان گمنام امام زمان(عج) هستند و امنیت منطقه حاصل تلاش سربازان گمنام امام زمان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما، شهروندان بلوچ خاشی و معتمدان این شهر در پی آزادی علی سرگزی کودک 6 ساله با شادی و صلوات برای تبریک به خانه پدر این کودک رفتند، در این دیدار کودک 6ساله و پدر کودک از سختی 5 ماهه شان و ددمنشی گروگان گیران روایت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,شهروندان بلوچ هم ضمن برائت از آدم ربایان و تاکید بر دستگیری آنان، آزادی کودک 6 ساله را جانی دوباره در شهرستان خاش قلمداد کردند.
,* با آزادی علی سرگزی دل تمامی شهروندان خاشی شاد شد
, * با آزادی علی سرگزی دل تمامی شهروندان خاشی شاد شد, * با آزادی علی سرگزی دل تمامی شهروندان خاشی شاد شد,مولوی عبدالواحد ریگی امام جمعه مسجد امام حسین(ع) اهل سنت خاش در این دیدار، اظهار کرد: با اسارت فرزند دلبند خانواده سرگزی که ما ایشان را برادر و دلبند خود میدانیم دل همه معتمدین و علماء این شهر بدرد آمد.
,وی تصریح کرد: به همت دیده بانان و محافظین امنیت و آسایش این مردم و سربازان گمنام امام زمان(عج) این کودک آزاد شد، جامعه شهرستان خاش خوشحال و مسرورند و شکرگذار خداوند متعال هستند.
,رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاش نیز در ادامه این دیدار گفت: از طرف روحانیون و علمای شهرستان خاش از از شورای تامین استان و شهرستان و بویژه اقدامات مدبرانه سربازان گمنام امام زمان(عج) تقدیر و تشکر می کنم.
,حجت الاسلام نیری بیان کرد: از صبر و شکیبایی خانواده آقای سرگزی و همدردی و پیگیریهای معتمدین شهرستان که مسوولیت پذیرانه هر کدام نسبت به این موضوع عملاً و کلاماً واکنش نشان دادند تجلیل و از خداوند به سبب نعمت امنیت در سایه نظام اسلامی و ولایت تقدیر و تشکر میکنیم.
,,

, ,
علیرضا خاشی یکی از معتمدین شهرستان خاش نیز بازگشت فرزند خانواده سرگزی به آغوش پر مهرشان را عنایت خداوند و بیداری و قدرت حافظین آسایش و امنیت این کشور دانست و اظهار کرد: به سهم خود که از همان ابتدا در کنار این خانواده غمگین بودیم امروز به سبب آزادی این کودک بسیار خوشحال ومسروریم و آرزوی موفقیت همه خادمین امنیت و آسایش و آرامش جامعه را از درگاه خداوند داریم.
,بخشدار مرکزی خاش نیز در این دیدار اظهار کرد: جا دارد با طیب خاطر از این مجاهدت های خاموش و خالصانه تقدیر کرده و مجاهدان فی سبیل الله که بی ادعا و دور از هیاهو و نامخواهی ها، خالصانه ترین دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی و حفظ نظام و حریم مقدس ولایت را همچون گذشته و مثل همیشه تجربه می کنند، گرامی بداریم.
,مجتبی شجاعی تصریح کرد: باز هم در نهایت اخلاص، شاهد عزم جزم آنها برای ادامه عملیات های اطلاعاتی در عمق مواضع حریف و استحصال نتایج ارزشمند در اوج استیصال نیروهای منفعل دشمنان قسم خورده ای باشیم که مترصد نفوذ از پنجره های بی بصیرتی عده ای از بازی خورده های دشمن شادکن هستند.
,,

, ,
گفتنی است، در ادامه نیز تنی دیگر از معتمدین بخش مرکزی مطالبی را بیان و از این آزادی اظهار خوشحالی و مسرت کردند.
,به گزارش خبرنگار تفتان ما، علی سرگزی کودک 6 ساله خاشی که اواسط اسفند پارسال از مسیر مهد کودک توسط چند فرد ناشناس ربوده شده بود پس از 5 ماه اسارت سه شب قبل با تلاش شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) و همکاری مردم از چنگال اشرار و معاندان نظام آزاد شد.
, تفتان ما،, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه