مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی لرستان:
طلب چهار میلیاردی شرکت آب وفاضلاب روستایی لرستان از مشترکین ودستگاه های اجرایی/12روستای جنوب پلدختر تا دهه فجر امسال از نعمت آب شرب استفاده می کنند
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی لرستان گفت:با حفر دو حلقه چاه تا 20روز آینده و دهه فجر مشکل آب شرب روستاهای چم مهر بالا ،پایین،میدان بزرگ و12روستای جنوب شهرستان پلدختر حل می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا کاکاوند مدیر عامل شرکت آبفار روستایی لرستان در گفتگو با خبرنگاربیان روز با بیان اینکه حدود 4میلیارد تومان از مردم ودستگاه های اجرایی استان بابت آب بها طلب داریم اظهار داشت:عدم پرداخت این آب بها باعث مشکلاتی برای شرکت شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علیرضا کاکاوند مدیر عامل شرکت آبفار روستایی لرستان در گفتگو با خبرنگار, بیان روز, بیان روز, بیان روز, بیان روز, با بیان اینکه حدود 4میلیارد تومان از مردم ودستگاه های اجرایی استان بابت آب بها طلب داریم اظهار داشت:عدم پرداخت این آب بها باعث مشکلاتی برای شرکت شده است.,وی بیان کرد:از همین پرداختی های مردمی که ما بحث کنترل کیفی آب روستانشینان و خرید کلر انجام می دهیم که نیاز ادارات استان جهت خدمات رسانی مستمر مردم این بدهی ها را پرداخت کنند .
,مدیرعامل شرکت آبفار روستایی با اشاره به تخصیص 500میلیون دلاری برای آبرسانی به مناطق محروم روستایی کشور عنوان کرد:این اقدام جهادی با مجوز مقام معظم رهبری از طریق صندوق توسعه ملی صورت گرفته که سهم لرستان از این میزان 35میلیارد و300میلیون تومان است.
,کاکاوند با قدردانی از پیگیری های نماینده مردم پلدختر ومعمولان در مجلس تصریح کرد:بر اساس این اعتبار قصد داریم به184روستای استان آبرسانی کنیم که از این تعداد 45روستا در هفته دولت،77روستا دردهه فجر ومابقی آنها تاپایان سال مالی95به بهره برداری می رسد.
,وی با بیان اینکه عملیات حفاری یک حلقه چاه برای آبرسانی به روستاهای چم مهر ومیدان بزرگ آغاز شده،یادآور شد:حدود 113متر حفاری چاه صورت گرفته که در عمق60متری به آب رسیدیم و به نظر می رسد که این چاه آبدهی مناسبی داشته باشد.
,مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان تصریح کرد:امیدواریم تا 20روز آینده این چاه را تجهیز و وارد مدار کنیم تا مشکلات آب روستایی چم مهر بالا، پایین ومیدان بزرگ حل می شود.
,وی با اشاره به مسائل ومشکلاب آب روستاهای جنوب پلدختر یادآورشد:با حفر یک حلقه چاه در منطقه دره نقی با آبدهی وکیفیت مناسب،امیدواریم با قرارداد 5ماهه ای که پیمانکار منعقد کرده ایم تا دهه فجر این چاه به بهره برداری برسد و مشکل آب 12وستای جنوب پلدختر مرتفع شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه