مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌شرقی؛

92 پروژه در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد/ پایان انتظار چندین ساله در 87 روستا برای گازرسانی

92 پروژه در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد/ پایان انتظار چندین ساله در 87 روستا برای گازرسانی
دینی از افتتاح 92 طرح همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: پروژه گازرسانی به 87 روستای سطح استان هزینه‌ 313 میلیارد ریالی در پی داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، ولی اله دینی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 92 طرح شرکت گاز آذربایجان‌شرقی با اعتباری بالغ بر 487 میلیارد ریال در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار داشت: این پروژه‌ها شامل گازرسانی به 87 روستا، ساختمان اداری و پست امداد شرکت گاز و چهار پروژه احداث ایستگاه CGS تقلیل فشاراست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افزود: با بهره‌برداری از این 87 روستا بیش از 5 هزار نفر از خانوار روستایی استان از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند می‌شوند.

,

مدیرعامل شرکت گاز استان هزینه‌ی گازرسانی به این روستاها را 313 میلیارد ریال اعلام کرد و توضیح داد: برای ساختمان اداری و امداد اهر بیش از 529 میلیارد ریال و همچنین برای احداث چهار ایستگاه افزایش ظرفیت شهرهای آذرشهر، ورزقان، میانه و ملکان افزون بر 122 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

,

وی بیان کرد: با بهره‌برداری از چهار ایستگاه تقلیل فشار( CGS) شهرهای میانه، آذرشهر، ورزقان و ملکان گاز ورودی این شهرها دو برابر و گازرسانی پایدار این شهرها تضمین می‌شود.

,

دینی به شروع عملیات اجرایی خط دوم و افزایش ظرفیت ایستگاه گاز شهر مراغه همزمان با هفته دولت اشاره کرد و ادامه داد: با اجرای این پروژه ظرفیت خطوط تغذیه و انتقال مراغه به میزان 120 هزار مترمکعب در ساعت افزایش می‌یابد.

,

وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر 100 درصد خانوار شهری و بیش از 87 درصد خانوار روستایی استان از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند. 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه