تلنگری برای بیداری/
تبلیغات کنسرت در شب شهادت امام صادق(ع) و همزمان با ورود دو شهید گمنام به میانه/نمود ولنگاری فرهنگی در سایه وادادگی مسئولان!
درست در فضای آکنده از غم و عزای شهرستان میانه بخاطر، بالارفتن پرچم های عزای امام صادق (ع) و ورود پیکر دوشهید گمنام به شهرستان میانه، بنرهای تبلیغاتی برگزاری کنسرت در جای جای شهر موجب نارضایتی عموم مردم و بر دردهای جانکاه آنان افزوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانا، سالهاست موضوع فرهنگ در رأس تذکرات مقام معظم رهبری قرار داشته و در سالهای اخیر، بحث اقتصاد نیز به آن اضافه شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانا,اشاره ایشان به بحث ولنگاری و بیاهتمامی فرهنگی، زیر سوال بردن نگاه غلط آن دسته از دستاندرکاران امور است که در گذشته و حال، بیقیدی و سهلانگاری در مدیریت فرهنگی، رویه منتخب آنها بوده است.
,حال درست در شب شهادت امام جعفر صادق(ع) و همزمان با برگزاری مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام دفاع مقدس در شهرستان میانه،تراژدی تلخ نصب بنرهای برگزاری کنسرت در نقاط مختلف شهر بار دیگر سبب ایجاد نارضایتی عمومی، بخصوص در میان سیاه پوشان و عزاداران این ایام عزیز شده است.
,سوالی که از متولیان فرهنگی شهرستان و دستگاه های و سازمان های دخیل در امر اطلاع رسانی این کنسرت در حالی که بنرهای و پارچه های سیاه و ورد پیگر دو شهید گمنام در تمامی شهر دیده می شود، این است که آیا نصب این بنرها نمی توانست به روزی دیگر و یا حداقل با یک روز تاخیر انجام می گرفت تا بی احترامی به ارزشها و فرهنگ اسلامی در ذهن ها متبادر نشود؟!
,چرا دستگاه ها و نهاد های فرهنگی بخصوص شهرداری میانه که در بحث فضاسازی شهر در مراسمات مختلف دخیل هستند به هم خواهنی و یا بی فرهنگی و هنجار شکنی چنین موضوعاتی توجه ندارد!
,طبق شواهد بنرهای این کنسرت سنتی آذربایجانی ساعاتی بعد از نصب از نقاط مختلف شهر جمع آوری شده است.
,به هر حال این اقدام در نوع خود نسنجیده و به عنوان یک ولنگاری فرهنگی به عینه قابل مشاهده است که رهبر معظم انقلاب (مد) بارها و در مقاطع مختلف با بیانات حکیمانه و پیغمبرگونه مورد تاکید و هشدار قرار داده است، و ایشان به صراحت فرمودهاند که احساس می کنم هم در دولت و هم خارج از آن یک نوع ولنگاری فرهنگی وجود دارد.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه