در مس کرمان چه می گذرد؟
پرونده شرکت ملی مس به قوه قضائیه می رود / آیا فاتحه این غول صنعتی را باید خواند
چهار عضو هیئت مدیره شرکت ملی مس ایران کارمندان مدیر عامل هستند که در نتیجه آن تخلفات کلانی در آن رخ داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کرمان۱۴۰۰، می گویند هر که بامش بیش برفش بیشتر حالا این حکایت شرکت ملی مس است که به دلیل گستردگی اش سال ها است که فعالیتش با حرف و حدیث هایی همراه بوده است و کوچکترین اقدامش زیر ذره بین است تا تجمع پول در این غول صنعتی کشور موجب فساد نشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرمان۱۴۰۰،, کرمان۱۴۰۰,روز گذشته بود که محمد رضا پور ابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه نتیجه رها شدن سهام عدالت و اعضای بی مسئولیت هیئت مدیر ه آن دو فساد اقتصادی است گفت: که ما نگران آینده اقتصاد کشور هستیم لذا تخلفات عدیده ای به دلیل عدم پاسخ گویی هیئت مدیره های سهام عدالت در کشور هستند در حال رخ دادن است.
,وی با نام بردن از شرکت ملی مس ایران گفت: در شرکت های بزرگ کشور اعضای هیئت مدیره هر شرکت به کارمندان مدیر عامل تبدیل شده اند لذا اعضای هیئت مدیره که باید نظارت کنند خودشان خدمتگذار مدیر عامل می باشند.
,رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نالایق بودن هیئت مدیره شرکت ملی مس، گفت : دو عضو هیئت مدیره این شرکت کارمندان مدیر عامل هستند و دو عضو دیگر آن هم از طریق صندوق بازنشستگی کارمند مدیر عامل محسوب می شوند.
,پورابراهیمی تاکید کرد: فاتحه شرکتی که اعضای هیئت مدیره آن کارمندان مدیر عامل هستند را باید خواند .
,وی خاطر نشان کرد: به علت ضعف در هیئت مدیره شرکت ملی مس تخلفات عدیده وکلانی رخ داده است که با جدیت از طریق قوه قضائیه پیگیر آن هستیم واجازه نمی دهیم که فساد مالی را شکل می دهند.
,البته این اولین خبر جنجالی درباره این شرکت نیست، ۲۰ تیرماه بود که مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملی صنایع مس برای سال مالی ۱۳۹۴، برگزار شد و برای
,۵ عضو هیئت مدیره خود که نام معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در میان آنان به چشم میخورد، ۷۵۰ میلیون تومان پاداش سالانه در نظر گرفت.
,لحاظ کردن رقم ۷۵۰ میلیون تومانی برای پاداش هیئت مدیره شرکت ملی مس در سال ۹۴ در حالی است که ارزش سهام این شرکت در بورس در سال گذشته روند نزولی داشت. ارزش بازار شرکت ملی مس در بورس هم کاهش یافت. قیمت سهام شرکت ملی مس نسبت به روزهای اوج آن در سال ۱۳۸۹، تقریبا یک هفتم شده است.
,به هر حال امیدواریم با سرعت عمل دستگاه های مسئول به خصوص قوه قضائیه، آقای پ دیگری از شرکت سر بر نیاورد تا با کمک یک اجنبی پول خلق الله را از کشور خارج کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه