فرمانده سپاه طرقبه شاندیز:

اجرای برنامه‌های نامناسب و زننده غیرفرهنگی اصلا شایسته مردم مؤمن شهرستان نیست/ فریضه امربه معروف‌ و نهی‌ از منکر در همه عرصه‌ها قابلیت اجرا دارد

اجرای برنامه‌های نامناسب و زننده غیرفرهنگی اصلا شایسته مردم مؤمن شهرستان نیست/ فریضه امربه معروف‌ و نهی‌ از منکر در همه عرصه‌ها قابلیت اجرا دارد
فرمانده سپاه طرقبه شاندیز گفت: متأسفانه به علت هجوم گردشگران و اجرای برنامه‌های نامناسب و زننده غیرفرهنگی که اصلا شایسته این مردم مؤمن و مذهبی نیست، چهره شهرستان دچار تغییراتی شده لذا باید چهره واقعی طرقبه شاندیز که از درون مایه‌ای انقلابی، متدین و پشتوانه ای بسیجی برخوردار است نشان داده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، سرهنگ پاسدار قدیر اسدزاده فرمانده سپاه طرقبه شاندیز گفت: متأسفانه به علت هجوم گردشگران و اجرای برنامه‌های نامناسب و زننده غیرفرهنگی که اصلا شایسته این مردم مؤمن و مذهبی نیست، چهره شهرستان دچار تغییراتی شده لذا باید چهره واقعی طرقبه شاندیز که از درون مایه‌ای انقلابی، متدین و پشتوانه ای بسیجی برخوردار است نشان داده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,

فرمانده سپاه طرقبه شاندیز ارزش های اسلامی در میان مردم اصیل طرقبه شاندیز را تا به امروز محفوظ دانست و اظهار داشت: متأسفانه این شهرستان کهن، پس از رستوران های و بحث غذا، به بدحجابی ها معرفی شده که بایستی مقابل این رویه ناگوار گرفته شود.

,

وی با اشاره به این مطلب که قرار است مردم با وجود بسیج احساس امنیت کنند خاطرنشان کرد: شاید عده ای اندک از این حضور ناراحت شوند چرا که برنامه های خلاف شئونات آنها ناامن شده و ازاین پس نمی توانند اعمال ناصواب گذشته را انجام دهند، اما بر خود لازم می دانیم علاوه بر اجرای فریضه امربه معروف و نهی از منکر، این وظیفه الهی را به بدحجابی خلاصه نکنیم بلکه باتوجه به قابلیت شهرستان، در همه عرصه ها آن را به جریان بیندازیم.

,

سرهنگ اسدزاده افزود: در همین راستا و باتوجه به همکاری مسئولین، در بسیج تشکیل شوراهای امر به معروف ونهی از منکر به صورت گام به گام در دستور کار قرار گرفته است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه