فرماندار شهرستان پارس آباد:

زلزله جمهوری آذربایجان یک کشته و 2 مجروح در پارس‌آباد برجای گذاشت

زلزله جمهوری آذربایجان یک کشته و 2 مجروح در پارس‌آباد برجای گذاشت
فرماندار شهرستان پارس‌آباد گفت: در پی زمین لرزه صبح امروز در پارس آبادمغان، یک نفر کشته و 2 نفر مجروح شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر صمدی امروز در گفت و گو با آران مغان اظهار داشت: در ساعت 9:16 صبح امروز زمین لرزه‌ای به بزرگی 5.2 ریشتر ایمیشلی در جمهوری آذربایجان را لرزاند که با توجه به اینکه این منطقه در نقطه مرزی با کشورمان واقع شده لرزه‌های آن در شهرستان پارس آبادمغان نیز احساس شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,

 

,

وی با بیان اینکه طبق گزارش موسسه ژئو فیزیک این زمین لرزه در عمق 12 کیلومتری زمین رخ داده است، گفت: بلافاصله پس از این زمین لرزه، مدیریت بحران شهرستان پارس آباد تشکیل جلسه داده و اکیپهای فرمانداری، بخشداری و هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.

,

 

,

فرماندار پارس آباد با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های اولیه به تعدادی از واحدهای مسکونی در پارس آباد خساراتی وارد شده و دیوار برخی از این منازل ترک خورده است، تصریح کرد: در این بلایای طبیعی دو تن حین فرار دچار مصدوم و متاسفانه یک پیرمرد نیز به دلیل ترس ناشی از زمین لرزه سکته کرده و جان خود را از دست داد.

,

 

,

صمدی فاصله کانون زمین لرزه با کشورمان را حدود 40 کیلومتر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر کلیه دستگاه‌های امدادی در آماده باش هستند.

,

 

,

گفتنی است، فرماندار پارس اباد پس از جلسه مدیریت بحران این شهرستان، به همراه اعضای ستاد بحران پارس آباد راهی مناطق مختلف شهری، روستایی و عشایری شدند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه