عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی؛

رکود یعنی کارفرما نمی‌تواند حقوق کارگر را به موقع پرداخت کند/ بخش خصوصی برای ایفای نقش در اقتصاد به دولت التماس می‌کند

رکود یعنی کارفرما نمی‌تواند حقوق کارگر را به موقع پرداخت کند/ بخش خصوصی برای ایفای نقش در اقتصاد به دولت التماس می‌کند
برزگر گفت: ما در شرایط رکود به سر می‌بریم و وجود ماشین آلات فرسوده و مقررات دست‌وپاگیر مانع رشد اقتصادی و حل بحران شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جمشید برزگر در گفت‌وگو با آناج با اشاره به رکود حاکم بر کشور و عدم موفقیت تولیدکنندگان در بخش صادرات، اظهار داشت: کشوری همچون روسیه به میوه و تره‌بار نیاز دارد اما از آنجایی که ما از ناوگان حمل و نقل مناسبی برخوردار نیستیم و در بسته‌بندی محصولات عاجزیم نمی‌توانیم تولیدات خود را به این کشور برسانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افزود: دولت حدود یک سال است که به صادرات غیرنفتی روی آورده است و اتفاقا راهکار برون رفت از بحران نیز توجه به این مقوله است، هر دلاری که به کشور وارد می‌شود شغل ایجاد می‌کند و رونق جامعه را سرعت می‌بخشد.

,

نایب رئیس اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه سربار تولید زیاد است، ابراز کرد: قیمت تمام شده محصول چندین برابر استاندارد جهانی است و این توان رقابت را از تولیدکننده داخلی می‌گیرد، همین که کارفرما نمی‌تواند حقوق کارگران خود را تامین کند نشان می‌دهد از رکود خارج نشده‌ایم.

,

وی متذکر شد: منابع مالی در اختیار دولت است و بخش خصوصی برای ایفای نقش در اقتصاد کلان به دولت التماس می‌کند؛ مقررات دست‌وپاگیر زیادی وجود دارد و سرمایه‌گذار نمی‌تواند به راحتی اشتغال‌زایی کند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه