امام جمعه رودان عنوان کرد:

اخلاق اسلامی را سرلوحه جامعه ورزش قرار دهیم/ دستگیری ورزشکار در پارتی نتیجه ورزش بدون اخلاق است

اخلاق اسلامی را سرلوحه جامعه ورزش قرار دهیم/ دستگیری ورزشکار در پارتی نتیجه ورزش بدون اخلاق است
امام جمعه رودان گفت: اسلام همواره در کنار پرورش و قدرت جسم، به پرورش و قدرت روح توجه دارد و نباید فقط صرف ورزش کردن تلاش کنیم بلکه باید اخلاق دینی و اسلامی را سرلوحه ورزش خود قرار دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودان نیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی تاجزاد، امام جمعه رودان در دیدار با سرپرست اداره ورزش و جوانان رودان با اشاره به رابطه ورزش و اخلاق اسلامی، اظهار کرد: متأسفانه اخلاق دینی و اسلامی در محیط های ورزشی جوامع امروزی کم رنگ شده است، این ضعف یا انحطاط اخلاقی، در زمینه ورزش قهرمانی مشاهده می شود یک ورزشکار  پارتی دستگیر می شود، که نشان دهنده ورزش بدون اخلاق است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودان نیوز,

وی افزود: اسلام همواره در کنار پرورش و قدرت جسم، به پرورش و قدرت روح توجه دارد و نباید فقط صرف ورزش تلاش کنیم بلکه باید اخلاق دینی و اسلامی را سرلوحه ورزش خود قرار دهیم.

,

امام جمعه رودان تصریح کرد: برگزاری مسابقات در ماه مبارک رمضان باید تبلیغ رمضان و تقوا باشد، این در حالی است که مسابقات جام رمضان اصلا بوی از رمضان ندارد، در واقع ضد رمضان است، متأسفانه این معضل نه فقط در رودان بلکه در کل کشور وجود دارد.

,

تاج زاد خاطرنشان کرد: پیش از هر چیز، ورزشکار باید باایمان باشد. نیرومندی، زمانی ارزشمند است که در مسیر الهی قرار گیرد و دوشادوش ایمان و تقوا حرکت کند. اگر این گونه نباشد ممکن است همین نیرو باعث ناهنجاری در زندگی فردی و اجتماعی شود.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه