رئیس شورای اسلامی دماوند مطرح کرد:
نقاط حادثهخیز جاده صالحآباد و آسفالت زیرگذر روستای وادان اصلاح می شود
رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی دماوند با اشاره به قول مساعدت معاونت راه روستایی وزارت راه و شهرسازی در تعریض و رفع نقاط حادثهخیز جاده صالحآباد روستای وادان، گفت: با اجرای عملیات آسفالت زیرگذر روستای وادان و نصب علائم نیوجرسی، در حال حاضر امیدواریم با کاهش تصادفات در این مسیر مواجه باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر کاظمی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود از بازدید سید حسین میر شفیع، معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی روز جمعه هفته گذشته از جاده صالحآباد روستای وادان خبر داد و اظهار کرد: در این بازدید مسائل و مشکلات جاده مذکور مورد تبادل نظر و بررسی قرار گرفت که معاونت محترم راه روستایی وزارت راه و شهرسازی ضمن تأیید موارد عنوان شده در خصوص حادثهخیز بودن مسیر، دستور رفع نواقص و مشکلات موجود این جاده پرخطر را صادر کرد تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,وی با بیان اینکه در ادامه این بازدید مقرر گردید جاده صالحآباد تعریض و نقاط حادثهخیز آن برطرف گردد تا مردم با اطمینان خاطر از این مسیر تردد کنند، افزود: همچنین پروژه عملیات روکش آسفالت ۲ کیلومتر از مسیر ترددی داخل روستای وادان با طرح مشارکتی اجرا میشود.
,رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی دماوند بیان کرد: با اجرای عملیات آسفالت زیرگذر روستای وادان و نصب علائم نیوجرسی، امیدواریم با کاهش تصادفات در این مسیر مواجه باشیم.
,کاظمی خاطرنشان کرد: مکاتبات اجرای این طرح از امروز یک شنبه ۱۰ مرداد ماه سال جاری آغاز شده است و در حال حاضر روند اجرای کار به اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند محول گردید.
, ,,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه