باجه مطبوعات؛

مطالبه تولیت آستان قدس رضوی از مدیریت شهری/ صادرات ۳۸ میلیون دلاری از بازارچه های مرزی استان/ ابلاغ مصوبه «مشهد۲۰۱۷» به دستگاه های اجرایی کشور

مطالبه تولیت آستان قدس رضوی از مدیریت شهری/ صادرات ۳۸ میلیون دلاری از بازارچه های مرزی استان/ ابلاغ مصوبه «مشهد۲۰۱۷» به دستگاه های اجرایی کشور
صادرات 38 میلیون دلاری از بازارچه های مرزی استان، ابلاغ مصوبه «مشهد2017» به دستگاه های اجرایی کشور، مسکن‌ بدون مهر! از مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز مشهد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه‌های امروز ۱۲ مردادماه مشهد را در ادامه بخوانید:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

مطالبه تولیت آستان قدس رضوی از مدیریت شهری

,
*خراسان: درپست صفحه اینستاگرام منتسب به حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی نوشته شده است: یکی از نگرانی های مهمی که از ابتدای مسئولیت برای بنده ایجاد شده است، بلند مرتبه سازی در اطراف حرم رضوی  است، زیرا این موضوع را شایسته حریم رضوی نمی دانم. از مسئولان مربوطه خواسته ام در صدور مجوز ها برای بلند مرتبه سازی اطراف حرم  تجدید نظر نمایند.
,
 
,
 
,

صادرات ۳۸ میلیون دلاری از بازارچه های مرزی استان

,

*خراسان: مدیرکل دفترهماهنگی امور اقتصادی استانداری گفت :طی چهار ماه سال جاری ۳۸ میلیون دلار فراورده های نفتی وکالا به وزن حدود ۱۰۴هزارتن از بازارچه های مرزی استان به کشورهای همسایه صادر شده است . علی رسولیان با بیان این خبر به خراسان رضوی اظهارکرد :از این مجموع سهم صادرات غیرنفتی ۳۷.۴میلیون دلار به وزن ۱۰۲هزار تن بوده است و بقیه به صادرات فراورده های نفتی اختصاص داشته است.

,

 

,

ابلاغ مصوبه «مشهد۲۰۱۷» به دستگاه های اجرایی کشور

,

*خراسان: معاون اول رئیس جمهور تصویب‌نامه هیئت وزیران در خصوص بهره‌گیری مناسب از فرصت ایجاد شده در انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی در سال ۱۳۹۶ (۲۰۱۷ میلادی) را به دستگاه های ذی ربط ابلاغ کرد. به گزارش ایرنا، این مقرره در جلسه مورخ ۰۳/۰۵/۱۳۹۵ هیئت وزیران تصویب و با شماره ۵۳۷۰۰ مورخ ۰۶/۰۵/۱۳۹۵ از سوی اسحاق جهانگیری به وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، کشور، امورخارجه، اطلاعات، ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مدیریت و برنامه ریزی ابلاغ شده است.

,

 

,

مسکن‌ بدون مهر!

,

*شهرآرا: دبیر انجمن انبوه‌سازان خراسان‌رضوی گفت: از مجموع ۴۲هزار واحد مسکن مهری که در گلبهار ساخته شده، حدود ۱۲هزار خانواده ساکن شده و مابقی واحدها، یعنی ۳۰هزار باب، خالی از سکنه است.

,

 

,

خانه های بی پایه

,

*شهرآرا: بالغ‌بر ۶٠درصد از ساختمان‌های شهر مشهد دربرابر زلزله مقاوم نیستند و این زنگ هشداری است به مسئولان تا قبل از به‌وجود‌آمدن فاجعه‌ای بزرگ به فکر مردم و ساختمان‌های فرسوده و غیرمقاوم باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه