logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شهردار فریدونکنار خبر داد

هزینه ۲۰۰ میلیون تومانی شهرداری فریدونکنار در طرح دریا سالمسازی غرب

هزینه ۲۰۰ میلیون تومانی شهرداری فریدونکنار در طرح دریا سالمسازی غرب
شهردار فریدونکنار از هزینه 200 میلیون تومانی شهرداری فریدونکنار در طرح دریا سالم سازی غرب خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، علی خان‌بابایی شهردار فریدونکنار در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: فریدونکنار در محدوده قانونی شهر دارای دو طرح دو قلوی شرق و غرب است که طرح غرب به دو بخش زنانه و مردانه تقسیم و حدود ۲۰۰ میلیون تومان نیز برای آن هزینه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

وی تصریح کرد: تمامی خدمات لازم به شهروندان و مسافران در این طرح احداث، احیا و به پیمانکار تحویل شد و در این پیمانکاری ماهانه برای نگهداری این فضاها ۱۰ میلیون تومان به پیمانکار نیز پرداخت می‌شود.

شهردار فریدونکنار با اشاره به اینکه در طرح شرق بخش‌های زنانه، مردانه، استخری برای اطفال، نوجوانان و کودکان ایجاد شد و از آن نگهداری می‌کنیم، خاطرنشان کرد: از استخرهایی که ایجاد شده است خودمان نگهداری می‌کنیم.

خان‌بابایی با بیان اینکه در این طرح جت اسکی، جی می ‌نت نجات و گوی نجات لازم را داریم، گفت: از ناجیان غریق بومی برای این بخش استفاده کردیم.

وی افزود: نمازخانه، مکان استقرار نیروی انتظامی و نجات غریق، دوش نجات غریق، نظافت سرویس بهداشتی به روز، در اختیار قراردادن پلاژهایی به مسافران در طرح شرق نیز برای سرویس دهی به مسافران قرار دارد.

شهردار فریدونکنار تصریح کرد: پروژه طرح دریای شرق با حمایت استانداری در بخش معاونت اجتماعی در حال احداث است و  ۷ سوئیت سرویس بهداشتی زنانه مردانه ۶ قلو و دو دوش و پارکینگ احداث شد.

خان‌بابایی در ادامه با اشاره به دریافت کمترین هزینه از مسافران در طرح‌های دریای فریدونکنار، اظهار کرد: پرداخت ورودی‌های پارکینگ، هزینه ۵ هزار تومانی برپایی چادر و دریافت هزینه هزار تا ۲۰ هزار تومانی سوئیت‌ها از دریافتی‌های شهرداری در این طرح است.

وی افزود: شیوه‌نامه‌ای از استانداری به شورای شهر و شهرداری در خصوص دریافت پول ارسال شد که در فریدونکنار آن مبلغ را بومی کرده و با کمترین هزینه در سال جاری از مسافران خدمات رسانی می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه