مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سردشت خبر داد؛
11هزار جلد سند در روستاهای سردشت صادر شد / اختصاص تسهیلات کم بهره بانکی برای نوسازی مساکن روستایی
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سردشت گفت: در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر شهرستان قریب به 11 هزار جلد سند صادر شده است و همچنین محدودیتی در خصوص وام بانکی 5 درصد نوسازی مساکن روستایی برای متقاضیان وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "کریم معروفی" روز سه شنبه در گفت و گو با بُلفَت در خصوص بهسازی و نوسازی مساکن روستایی و شهری برای شهرهای زیر 25 هزار خانوار اظهار کرد: روستاییان و ساکنان شهرهای زیر 25 هزار خانوار می توانند برای استفاده از تسهیلات قرض الحسنه کم بهره بانکی با نرخ سود ۵ درصد و بازپرداخت ۱۵ ساله به بنیاد مسکن شهرستان مراجعه کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت,مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سردشت افزود: برای پذیرش متقاضیان گرفتن تسهیلات بازسازی و نوسازی مسکن روستایی محدودیتی وجود ندارد و به صورت انفرادی برای هر واحد مسکونی ۱۵۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
,وی تصریح کرد: طرح ویژه بهسازی از سال ۸۵ شروع و تاکنون حدود ۴ هزار واحد مسکونی در سطح روستاهای شهرستان و شهرهای با جمعیت زیر ۲۵ هزار نفر ربط و میراباد با همکاری و تعامل بانک های شهرستان انجام شده است.
,مهندس معروفی از صدور سند برای مساکن روستایی شهرستان خبر داد و گفت: از دیگر ماموریتهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صدور اسناد روستایی و شهری زیر 25 هزار خانوار با کمک اداره ثبت اسناد می باشد که تاکنون در سطح روستاها و شهرهای ربط و میرآباد قریب به 11 هزار جلد سند صادر گردیده است و امسال هم ادامه دارد.
,وی همچنین با اشاره به اجرای طرح هادی در سالجاری گفت:در سالجاری برای افتتاح و بهره برداری از طرح هادی در روستاهای شیوه مردان، ساوان جدید، دوله تو، بیوران سفلی و قلعه رش بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و روستاهای مرزی (ملی) هزینه شده است.
,مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سردشت افزود: با تکمیل اعتبار تخصیص یافته پروژه اجرای طرح هادی در این پنج روستا تا هفته دولت افتتاح و به بهره برداری می رسند.
,وی به تشریح فعالیت های طرح هادی روستایی پرداخت و اظهار کرد: پروژه های اجرای طرح هادی روستایی در روستاهای مذکور شمال سنگفرش معابر و پیاده رو، هدایت آبهای سطحی (اجرای جوب، کانیو و آبرو)، اجرای دیوار حائل، ساماندهی محوطه مساجد، فضاهای عمومی و ویژه است.
,معروفی از تهیه و تصویب طرح هادی روستایی در کلیه روستاهای بالای 20 خانوار شهرستان خبر داد و افزود: اجرای طرحهای تصویب شده به تخصیص اعتبارات بستگی دارد.
,

,

,

,

,

, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه