آغاز اردو های جهادی خوزستان از ۱۰ شهریور در قالب ۳۰ گروه دانشجویی
معین سلیمانی نژادگفت:۳۰گروه از دانشگاه های استان درقالب اردوی جهادی به مناطق شناسایی شده محروم شهرستان های استان اعزام می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهواز نوین:سلیمانی نژاد مسئول ستاد حرکت های دانشجویی بسیج خوزستان در گفتگو با اهوازنوین با بیان اینکه اردوهای جهادی در سه فصل سال برگزار می شود اظهار کرد: اردوهای جهادی مجموعه ای از فعالیت های خود جوش است که توسط دانشجویان داوطلب در مناطق محروم کشور برگزار می شود که هر کدام بنابر ظرفیت ها و توانایی های موجود، انواع خدمات از جمله انجام پروژه های عمرانی مورد نیاز منطقه، خدمات کشاورزی، پزشکی-درمانی، آموزشی- تحصیلی و … را در کنار فعالیتهای فرهنگی ارائه می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین,مسئول ستاد حرکت های دانشجویی بسیج خوزستان گفت:در استان خوزستان دونوع اردوی جهادی بلند مدت در ایام فراغت تابستان و بهمن ماه مصادف با دهه ی فجر تا نوروز به مدت ۱۰الی ۱۲ روز اجرامی شود همچنین اردوی سه روزه دیگری درطی سال تحصیلی دانشجویان در روستاهای شهرستان ها جهت انجام فعالیت های فرهنگی و آموزشی، اقتصادمقاومتی در دستورکار قرارگرفته است.
,وی با اشاره به اینکه امسال نیز از دهم شهریورماه اردوهای ده روزه درشهرهای دزفول ،اندیمشک، شادگان، باغملک ،ایذه واندیکا برگزارمی شود افزود: ۳۰گروه دانشجویی از دانشگاه های استان درقالب اردوی جهادی به مناطق شناسایی شده محروم شهرستان های استان اعزام می شوند تابه دنبال مطالبه گری های موردنیازمناطق در راستای نوع فرهنگ و محرومیت منطقه باشند.
,سلیمانی یکی از ثمرات اردوهای جهادی را ارتقاء روحیه ی سختی پذیری جهاد گران باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری دانست و ادامه داد :هجرت و دوری از زندگی شهرنشینی یکی از مهم ترین ابعاد اردوهای جهادی است. جدایی از زندگی روزمره و حضور در محیطی با شرایط اولیه زندگی این بستر را فراهم می آورد تا شرکت کنندگان بیش از پیش ضعفهای فردی و تعلقات به زندگی روزمره را درک کنند.
,مسئول ستاد حرکت های دانشجویی بسیج خوزستان اضافه کرد: طبق روال هرساله علاوه بر۳۰ اردوی جهادی در استان،چهاراردوی خارج ازاستان نیزباهدف آشنایی دانشجویان با فرهنگ های یکدیگر و آماده سازی درراستای سختی پذیری جهادگران بواسطه دوری از خانه و کاشانه برگزار می شود.
,وی ادامه داد :گروههای جهادگران با تعداد ۲۵ تا۵۰ نفر امسال به استان های کهگیلویه بویراحمد، دهدشت،چهار محال بختیاری ومنطقه ی بازوفت جهت سازندگی عمرانی،فرهنگی، علمی و بهداشتی از دهم تا پیان شهریورماه به منطقه اعزام می شوند،در این اردوها تلاشگران با وضعیت زندگی یک منطقه محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی و … آشنا شده و از طریق عمل مخلصانه برای سازندگی در آن منطقه در آن ابعاد، می کوشند که خودرا ساخته و رضوان الهی را کسب کنند.
,سلیمانی با بیان اینکه یکی از اهداف دیگربرگزاری اردوهای جهادی، سازندگی و محرومیت زدایی است گفت : این سازندگی از خودسازی درونی افراد آغاز و به سازندگی در مناطق محروم خلاصه می شود همچنین توسعه فرهنگ محرومیت زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم منطقه ازرسالت های تعیین شده بر دوش جهادگران است.
,,
وی گفت: حرکتهای جهادی صرفا یک کار عمرانی یا فرهنگی یا اردوی خودسازی نیست، بلکه مجموعه جامعی است که آثار و برکات آن, در سه حوزه “مردم و اهالی مناطق محروم”،”شرکت کنندگان در این حرکتها”و “مسئولان و مدیران منطقه ای” قابل بررسی است.
,سلیمانی در پایان با اشاره به نگاه ویژه ی مسئولین به اردوهای جهادی تصریح کرد: امام خمینی فرمودند تنها کسانی با ما تا آخر خط می مانند که درد فقر و محرومیت را چشیده باشندبرهمین اساس اردوی جهادی می تواند مقدمه ای بر درک حقیقی مستضعفین و آماده شدن برای ظلم ستیزی باشد بنابراین می طلبد مسئولین نگاه ویژه به این اردوها داشته باشند .
,]
ارسال دیدگاه