بیمارستان پیرانشهر به یک دستگاه سونوگرافی کالر داپلر مجهز شد
مسول تجهیزات پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) پیرانشهر از مجهز شدن بیمارستان این شهرستان به یک دستگاه سونوگرافی پیشرفته خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرد پیام،سیروان حسینی مسول تجهیزات پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) پیرانشهر در گفتگو با کوردپیام گفت: با پیگیری های نماینده مردم شهرستان پیرانشهر سردشت، رئیس شبکه بهداشت و درمان ابوبکر نشاطی خرم رئیس بیمارستان و دیگر همکاران مجموعه و همچنین مساعدت معاونت درمان دانشگاه، از دانشگاه علوم پزشکی یک دستگاه سونوگرافی تحویل گرفته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرد پیام,ابوبکر نشاطی خرم مدیر بیمارستان در گفتگوی تلفنی با کوردپیام تصریح کرد: از آنجا که این دستگاه در تشخیص بیماری نقش اساسی دارد در راستای خدمت به همشهریان و حمایت از آنان در آینده ای نزدیک انجام سونوگرافی با تعرفه دولتی در درمانگاه یا بیمارستان با ظرفیت محدود شروع خواهد شد.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه