داریوش ارجمند:
ورزش باستانی معنوی ترین ورزش جهان است / همه ورزشکاران باید از گود زورخانه عبور کنند
بازیگر سینمای ایران با بیان این که زورخانه مأمن دین و هنر است، تصریح کرد: ورزش باستانی برجسته ترین ورزش جهان از لحاظ معنوی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا، داریوش ارجمند در زورخانه ۱۵ خرداد پیشوا و در جمع باستانی کاران این شهرستان با بیان این که فرهنگ و اخلاق در حال اضمحلال ما نیازمند زورخانه است، اظهار داشت: در حالی که ورزش باستانی در ظاهر برای زور آزمایی و قوی تر شدن بدن است، اما این ورزش از لحاظ معنوی بسیار برجسته تر از تمامی ورزش های جهان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ندای پیشوا,,
این هنرمند برجسته، تصریح کرد: در دنیای امروز، مردم در ۳ مکان بدون دعوت و با طیب خاطر جمع می شوند، مکان های مذهبی، ورزشی و هنری؛ که همگی این ها در گود مقدس زورخانه حضور دارد.
, ,
,
, ارجمند، زورخانه را مأمن دین و هنر دانست و گفت: بنده اگر در ایران قدرت داشتم، تمام فدراسیون ها را وادار می کردم که ورزشکاران شان یک دوره از گود زورخانه عبور کنند.
,,
وی افزود: در سال ۱۹۷۷ کانادایی ها یک تحقیقی در خصوص ورزش جهان انجام دادند که نتیجه آن این بود که از روزی که پول جای افتخار را گرفت ورزش مُرد. ورزشکار مثل کارگر یک کارخانه است که پول می گیرید تا یک کاری را انجام می دهد و اگر پول نگیرد آن کار را انجام نمی دهد، در حالی که در گذشته این گونه نبود.
,, ,
,
, به گزارش پایگاه خبری ندای پیشوا، جشن باستانی کاران پیشوا شب گذشته (سه شنبه) با حضور محمد رضا طالفانی رئیس سابق فدراسیون ورزش باستانی، منصور برزگر پیشکسوت کشتی، مهدی مناجاتی و حسین کلانی پیشکسوتان فوتبال و داریوش ارجمند هنرمند نام آشنای کشورمان در زورخانه ۱۵ خرداد پیشوا برگزار شد.
, پایگاه خبری ندای پیشوا,,
در این مراسم مرشد بین المللی استاد امیر اصفهانی ضرب زنی کرد و ورزشکاران در گود زورخانه ۱۵ خرداد پیشوا به انجام حرکات ورزشی پرداختند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه