معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت ، معدن و تجارت:
ارائه 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای راه اندازی ده هزار واحدی تولیدی راکد در کشور
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت ، معدن و تجارت گفت: بر اساس بسته حمایت از تولید دولت، در سال 95 تعداد 10000 واحد تولیدی نیمه فعال و راکد و طرح های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد با ارائه 16000 میلیارد تومان تسهیلات راه اندازی خواهند شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "رمضانعلی صادق زاده" معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت ، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از چند واحد صنعتی و تولیدی در گرگان با اشاره به حمایت وزارت صنعت ، معدن و تجارت از شرکت های دانش بنیان صنعتی گفت: بروز بودن و دانش بنیان بودن یکی از ضروریات رقابت در بازارهای دنیای امروزی است و شرکت ها و واحدهایی که دانش بنیان هستند یقینا در رقابت با سایر واحدها موفق تر خواهند بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی افزود: بر این اساس وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز از واحدهای دانش بنیان با ارائه تسهیلاتی حمایت می نماید که این واحدها می توانند با مراجعه به سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان ها از شرایط و نحوه بهره مندی از این تسهیلات مطلع شوند.
,"صادق زاده" به بسته حمایت از تولید دولت اشاره کرد و گفت: بر اساس بسته حمایت از تولید دولت، در سال 95 تعداد 10000 واحد تولیدی نیمه فعال و راکد و طرح های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد با ارائه 16000 میلیارد تومان تسهیلات راه اندازی خواهند شد که این برنامه از مهمترین برنامه های دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت در سالجاری است که امیدواریم با اجرای این برنامه شاهد رونق تولید و افزایش اشتغالزایی در واحدهای تولیدی کشور باشیم .
,گفنی است در استان گلستان بالغ بر 1200 واحد صنعتی و تولیدی در حال فعالیت هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه