logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار ویژه زابل؛

جهاد دانشگاهی در رفع مشکلات منطقه نقش آفرینی کند

جهاد دانشگاهی در رفع مشکلات منطقه نقش آفرینی کند
فرماندار ویژه شهرستان زابل اظهار داشت: با توجه به وجود متخصصان علمی در جهاد دانشگاهی، این نهاد در رفع معضلات و مشکلات منطقه نقش آفرینی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا هوشنگ ناظری در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: جهاد دانشگاهی با دارا بودن ظرفیت های عظیم و بالقوه در مطالعات و طرح های عظیم دولت در منطقه می تواند با نقش آفرینی، مشارکت گسترده ای داشته باشد.

وی افزود: با توجه به شرایط کنونی سیستان از قبیل خشکسالی های متوالی و ریزگردها، مجموعه ی جهاد دانشگاهی با برخورداری از نیروهای متخصص در رفع مشکلات ورود کرده تا مشکلات با درایت مرتفع شود.

معاونت استاندار تصریح کرد: در بحث ریزگردها نیز جهاد دانشگاهی با عملکردی اساسی و بنیادی نقشی موثر ایفا کند.

جهاد دانشگاهی آمادگی آسیب شناسی در کارهای تحقیقاتی را دارد

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: جهاد دانشگاهی آمادگی لازم جهت آسیب شناسی تمامی کارهای تحقیقاتی در استان سیستان و بلوچستان را دارد.

منصور تاجری ابراز داشت: در حوزه آموزش، جهاد دانشگاهی در ۲ بخش آموزشهای کوتاه مدت و آموزشهای بلندمدت به عنوان بزرگترین جامعه تحقیقات کاربردی و آموزشی کشور محسوب می‌شود که جای بسی افتخار دارد.

وی با اشاره به اینکه، در حوزه تحقیقات و پژوهش نیز در استان، کارهای بسیار با ارزشی انجام شده است ادامه داد: با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و متعهد، آمادگی برگزاری دوره‌های مختلف با همکاری دستگاه های اجرایی پس از انعقاد تفاهم نامه وجود دارد.

تاجری خاطرنشان کرد: در برخی از حوزه‌ها همچون شبیه‌سازی و سلولهای بنیادین، تلاشهای شبانه روزی جهادگران عرصه علم در جهاد دانشگاهی منجر به افتخار آفرینی و قرار گیری کشور ایران در بین پنج کشور مطرح دنیا شد.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
, جهاد دانشگاهی آمادگی آسیب شناسی در کارهای تحقیقاتی را دارد, جهاد دانشگاهی آمادگی آسیب شناسی در کارهای تحقیقاتی را دارد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه