معاون عمرانی استاندار خوزستان:

هزینه های بی موردی به نام ورزش در ادارت صورت می گیرد/اگر مصوبات قبلی را اجرا کنیم نیازی به مصوبات جدید نیست

هزینه های بی موردی به نام ورزش در ادارت صورت می گیرد/اگر مصوبات قبلی را اجرا کنیم نیازی به مصوبات جدید نیست
احمد سیاحی گفت: به عقیده من اگر کسی به دنبال اجرای همین مصوبات باشد متوجه می شود هیچ نیازی به جلسه جدید نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهوازنوین: احمد سیاحی معاون عمرانی استاندار خوزستان در جلسه شورای ورزش که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در چند سال گذشته جلسات و مصوبات زیادی در حوزه ورزش صورت گرفته اما خروجی نداشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنوین,

وی افزود: به عقیده من اگر کسی به دنبال اجرای همین مصوبات باشد متوجه می شود هیچ نیازی به جلسه جدید نیست.

,

معاون عمرانی استاندار خوزستان تصریح کرد: چرا باید ورزش هایی که در پارک ها با همکاری مربیان برگزار می شد بخاطر عدم تأمین اعتبار ۱۵۰ میلیون تومانی تعطیل شود؟

,

وی گفت: ادارت مطالبات ورزش را پرداخت نمی کنند و برخی اقدامات بی مورد را به شیوه های گوناگون به حوزه ورزش وصل می کنند.

,

سیاحی یادآور شد: اگر زمانی مصلحت اقتضاء کند حتما این هزینه ها را علنی می کنیم زیرا حق الناس است و باید در جای مناسب هزینه شود.

,

وی افزود: اداره کل ورزش باید اسامی مدیرانی که در این خصوص همکاری می کنند را برای تشویق اعلام و بدون تعارف اسامی کسانی را که مطالبات را پرداخت نمی کنند بگوید.

,

انتهای خبر

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه