برگزاری جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها در نی ریز

برگزاری جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها در نی ریز
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها با حضور قائمی نیا مدیر تحقیق و توسعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نی ریز برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز  قائمی نیا مدیر تحقیق و توسعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جلسه  آموزشی تجویز و مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها در رابطه با بررسی مکانیزم های بروز مقاومت های میکروبی و تأثیر نحوه مصرف آنتی بیوتیک ها در اثربخشی آن روی بیمار صحبت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز,

وی با اشاره به اینکه باید میزان تجویز آنتی بیوتیک ها توسط پزشکان کاهش یابد افزود: از سال 77 تاکنون تقریباً چهار درصد از این میزان در استان فارس کاسته شده است.

,

مدیر تحقیق و توسعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین عنوان کرد: استفاده از آنتی بیوتیک ها هیچ جایگاهی در درمان عفونت تنفسی فوقانی ندارد و فقط احتمال بروز مفاومت میکروبی را افزایش می دهد.

,

گفتنی است در این جلسه  علیرضا ذکایی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز، محمد رضا کرمی معاون شبکه بهداشت شهرستان نی ریز و الناز روحانی مدیر غذا و دارو شبکه بهداشت نی ریز حضور داشتند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه