logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جانشین ناحیه مقاومت بسیج فارسان خبر داد؛

شرکت بیش از 100 دانش‌آموز فارسانی در طرح هجرت سه

شرکت بیش از 100 دانش‌آموز فارسانی در طرح هجرت سه
جانشین ناحیه مقاومت بسیج فارسان از افتتاح طرح هجرت سه در شهرستان فارسان خبر داد و گفت: بیش از 100 دانش‌آموز در این طرح اقدام به مرمت و بازسازی مدارس خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، فرزان امیری در مراسم افتتاحیه طرح هجرت سه گفت: در این طرح که برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای رفع محرومیت‌زدایی است 100 دانش‌آموز شرکت و فعالیت دارند.

امیری در ادامه افزود: اهداف این گروه‌های دانش‌آموزی تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی‌بر بکارگیری و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان، شناسایی، هدایت و بکارگیری قابلیت‌ها و توانمندی‌های دانش‌آموزان، افزایش دلبستگی دانش‌آموزان به فضاهای آموزشی، مشارکت دانش‌آموزان در حفظ و نگهداری فضاهای آموزشی و آشناسازی دانش‌آموزان با فرهنگ تلاش و کار و فعالیت گروهی از دیگر اهداف برگزاری اجرای این طرح است.

وی همچنین اظهار داشت: در طرح هجرت سه در بحث سازندگی و اعتقادی و ورزشی برنامه‌ریزی شده که در بحث سازندگی بحث مرمت و بازسازی و زیباسازی مدارس از پتانسیل خود دانش‌آموزان استفاده می‌شود و در این طرح برنامه‌ریزی‌هایی در مورد اردوهای اعتقادی و مذهبی صورت گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار,
,
, .,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه